USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

Timsah Nadir Çiftçi ile ilgileniyor

Santrfor mevkisini Tim Matavz'la dolduran Bursaspor alternatif bir golcü için girişimlere başladı. Yeşil Beyazlılar Samsunspor'da bu sezon henüz lisansı çıkmayan Nadir Çiftçi'de karar kıldı.

Timsah Nadir Çiftçi ile ilgileniyor
22-08-2021 11:45
Google News

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor Tim Matavz'ın ardından kadroya alternatif bir santrfor daha katmak için çaba gösteriyor.

YERLİ OYUNCU ARANIYOR

Yeşil Beyazlılar bu doğrultuda Samsunspor'da son dönemde forma şansı bulamayan Nadir Çiftçi'de karar kıldı. Yerli golcü arayışına giren Bursaspor Yönetimi kadroda derinliğin oluşması adına tecrübeli futbolcu ve bonservisini elinde bulunduran Samsunspor Kulübü ile temas kurdu. Bursaspor Yönetimi'nin transferi bitirmek için görüşmelerini sürdürdüğünü, bonservis bedelinde uzlaşma sağlanamaması halinde deneyimli kramponu sezon sonuna kadar kiralamayı planladığı öğrenildi.

LİSANSI HENÜZ ÇIKMADI

Geçen sezonu 27 maçta 8 gol, 2 asistlik performansla tamamlayan Nadir Çiftçi'nin bu sezon Samsunspor Kulübü tarafından henüz lisansı çıkartılmadı. 29 yaşındaki golcü oyuncu bugüne kadar Portsmouth, Kayserispor, NAC Breda, Dundee United, Celtic, Eskişehirspor, Pogon Szczecin, Playmouth, Motherwell, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor ve Samsunspor formalarını giydi. Nadir Çiftçi'nin kariyerinde 273 maçta 70 golü bulunuyor. Bursaspor'un fiyatta anlaşılması halinde golcü futbolcuyu önümüzdeki günlerde Bursa'ya getirerek resmi sözleşmeyi imzalamayı planladığı ifade edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ