USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

TimsahPark'ta hummalı çalışmalar!

Bursaspor Yonetimi TisahPark'ta yeni sezon öncesi hummalı çalışmalara başladı.

TimsahPark'ta hummalı çalışmalar!
30-07-2022 23:16
Google News

Kulüpten yapılan açıklama şöyle...

Başkanımız Ömer Furkan Banaz, 2. Başkanımız Sinan Topuk, Futbol Şube Sorumlumuz Mehmet Zahit Yanar, Yatırım, Tesisler ve İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkanımız Rıdvan Gültekin, Kurumsal Strateji ve Planlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ramazan Çetin Kaya; Stadyum Müdürümüz Varol Çorapçıgil eşliğinde Timsah Park Stadyumumuzu gezdi.

Yönetim Kurulumuz yeni sezonda stadyumumuzun daha efektif kullanılması gerektiği konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Gelen seyircilerimizin daha rahat edebileceği, güvenlik önemlerinin arttırılması, seyir zevkinin en yüksek seviyeye çıkartılabilmesi ve taraftarlarımıza daha ulaşılabilir yollar sağlanması hakkında projeler hazırlandı. Mevcut fuaye alanlarının değerlendirilmesi, stadyum çevresindeki yeme-içme hizmetleri genişletilmesi,  kiralanabilir alanların rehabilitasyonu ve projelendirilmesi, tüm otopark kartı bulunan taraftarlarımıza sağlanan hizmetlerin genişletilmesi gibi konular hakkında görüş alış verişlerinde bulunarak taraftarlarımızın daha konforlu bir maç günü deneyimi yaşaması için yoğun mesai harcıyor.

Yönetim kurulumuz, planlanan projelerin en hızlı ve efektif biçimde hayata geçmesi amacıyla yapılan Timsah Park incelemelerinde Bursastore mağazamızı ziyaret edip, taraftarlarımız ile sohbet etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ