USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Tottenham 1-0 Manchester City

Şampiyonlar Ligi çeyrek final turu ilk maçında Tottenham, sahasında Manchester City'yi 1-0 mağlup etti.

Tottenham 1-0 Manchester City
10-04-2019 12:25
Google News

Şampiyonlar Ligi çeyrek final turu ilk maçında iki İngiliz takımı Tottenham ile Manchester City karşı karşıya geldi. Tottenham yeni stadında Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçında ligin lideri Manchester City'yi ağırladı.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final turu ilk maçında Tottenham ile Manchester City arasında oynanan maçın ilk yarısı golsüz berabere bitti. Manchester City maçın 13. dakikasında VAR sisteminden gelen uyarı sonrasında penaltı kazandı. Topun başına geçen formda golcü Agüero, kaleci Lloris'i geçemedi ve Tottenham önemli bir fırsattan yararlanamadı. Manchester City ikinci yarıda da Agüero ile kritik pozisyonları kaçırırken, Tottenham'ın Güney Koreli yıldızı Heung-Min Son 79. dakikada son derece şık bir gol atarak takımını 1-0 öne geçirdi. 

Manchester City kalan dakikalarda beraberlik golü için yüklenmesine rağmen Tottenham savunmasını geçemedi. Tottenham rakibi karşısında ilk maçı 1-0 kazanarak rövanş öncesinde avantajı elde eden taraf oldu. 
 

Tottenham ile Manchester City arasında Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı 17 Nisan 2019 tarihinde oynanacak. Müsabaka Manchester City'nin stadında. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ