USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

Transferde son atak!

Ligin başlamasına iki hafta kala kadrosunu tam olarak belirleyemeyen ve yabancı transferinde geç kalan yeşil-beyazlı yakım atağa kalktı.

Transferde son atak!
29-07-2017 02:03
Google News

Udinese’de forma giyen Ganalı oyuncu Emmanuel Badu için tüm olanaklarını seferber eden Başkan Ali Ay bu transferi bitirmek için harıl harıl çalışıyor. Badu ile anlaşan transfer komitesi Ganalı oyuncunun İtalyan ekibine Bursaspor’da oynamak istediğini iletmesiyle rahat bir nefes aldı. Udinese’nin Başkanı Giampaolo Pozzo‘nun Badu’nun bu söylemi üzerine şaşırdığı gelen haberler arasında. Bu transferin hafta sonuna kadar neticelenmesi bekleniyor.

DELARGE TAMAM GİBİ

Bursaspor’un kanat transferi için görüşmelerini sürdürdüğü Dzon Delarge için Avusturya ekibi Admira Wacker ile büyük oranda anlaşmaya varıldı. Büyük bir aksilik olmazsa Delarge’ın Pazartesi veya Salı günü Bursa’ya gelmesi bekleniyor.

 

KAYODE’NİN BİTMESİ AN MESELESİ

Bursaspor’un uzun bir süredir görüşme halinde olduğu Austria Wien‘den Olarenwaju Kayode konusunda da olumlu gelişmeler yaşanıyor.

Austria Wien ile yapılan görüşmelerde parasal konularda büyük oranda anlaşma sağlandı. Bursaspor Avusturya takımına birkaç taksitte bonservis ödemesi yapmak istiyor. Bu konunun çözüm bulmasının ardından Kayode’nin birkaç gün içinde Bursa’ya geleceği belirtildi.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ