USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

Tufan köprüleri attı!

Bursaspor’un genç yıldızı Ozan Tufan’ın Almanya Kampında yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Genç oyuncu “Bana verilen sözler tutulmuyor” diyerek açıkça yönetimi hedef göstermekten çekinmedi.

Tufan köprüleri attı!
25-07-2015 14:21
Google News

Kampı takip eden Bursa Hakimiyet Gazetesi muhabirine konuşan genç oyuncunun, Kendisine verilen maddi sözlerin tutulmadığı, bu nedenle huzursuz olduğunu açıkça vurgulaması dikkat çekerken, “Babamın sabah erkenden kalkıp işe gitmesi bana dokunuyor. Hiçbir futbolcunun babası çalışmaz ailemi rahat ettirmek istiyorum; ama şu anki şartlar bana bu imkanı vermiyor bu da beni çok rahatsız ediyor ve performansıma yansıyor" şeklinde konuştu.

Aklının karışık olduğunu da belirten genç oyuncu “Bu nedenle Ertuğrul Hoca’nın istediklerini veremiyorum. Ayrıca milli takım kampında Fatih Terim başta olmak üzere pek çok isimle bu konuyu konuştuğunu onların da “Avrupa’dan teklif aldıysan hiç durma orada sana adam gibi muamele edilir” dediklerini belirterek, Avrupa’ya gitmek istediğini açıkça ifade etti.

Açıklamaları ile adeta Bursaspor ile köprüleri atan Ozan Tufan için bundan sonra nasıl bir karar alınacağı merakla bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ