USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Tunceli’de muhtarlara sosyal hizmet eğitimi

Tunceli aile ve sosyal hizmetler il müdürlüğüne bağlı pülümür sosyal hizmetler merkezi tarafından ilçedeki muhtarlara bakanlığın hizmet modelleri hakkında bilgilendirme eğitimi düzenlendi.

Tunceli’de muhtarlara sosyal hizmet eğitimi
25-10-2024 13:48
Google News

Tunceli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Pülümür Sosyal Hizmetler Merkezi tarafından ilçedeki muhtarlara Bakanlığın hizmet modelleri hakkında bilgilendirme eğitimi düzenlendi.


Eğitimde muhtarlara, kadın, sosyal yardım programları, aile destek hizmetleri, engelli ve yaşlı hizmetleri gibi hizmet modelleri hakkında detaylı bilgiler verildi. Hizmetlerin daha etkin ve verimli hale getirilmesi konusunda görüş alışverişinde de bulunulan eğitimin sonunda muhtarlar, bölgelerindeki sorunlar ve sosyal hizmetlere yönelik sorularını ilgililere iletti.


Düzenlenen eğitime katılan Tunceli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfettin Özdemir, yaptığı konuşmada toplumsal sorunların belirlenmesi ve bu sorunların çözümüne yönelik sosyal hizmetlerin temeli olduğunu söyledi. Özdemir, “Bizim amacımız, vatandaşların ihtiyaçlarını beklemeden, onlara proaktif bir yaklaşımla ulaşmak. Bu süreçte muhtarlarımız, bizim için en önemli iş ortaklarıdır. Onlarla birlikte kalıcı, daha fazla kişiye daha hızlı hizmet ulaştırmayı hedefliyoruz" dedi.


İl Müdürü Seyfettin Özdemir, benzer eğitimlerin devam edeceğini belirterek bu anlamda muhtarlarla yakın işbirliğinin önemine değindi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ