USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

TÜRFAD Bursa'da ikinci toplantısını gerçekleştirdi

TÜRFAD (Türkiye Futbol Adamları Derneği) Genel merkezi Kasım ayı toplantısını Bursa şubesinin ev sahipliğinde BURFAŞ Dobruca Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdi.

TÜRFAD Bursa'da ikinci toplantısını gerçekleştirdi
26-11-2015 12:12
Google News

Dün gece Bursa'da ilk toplantısını Hünkar Köşkü'nde gerçekleştiren Bursa Şubesi, bu sabah BURFAŞ Dobruca Sosyal Tesisleri'nde kahvaltıda buluştu.

Türkiye Futbol Adamları Derneği Bursa Şubesi Başkanı Adem Vural yaptığı konuşmada TÜRFAD'ın (Türkiye Futbol Adamları Derneği) çok değerli bir marka olduğunu bünyesinde Türk futboluna mal olmuş isimler ile birlikte çalışmaktan dolayı çok keyifli olduklarını belirtti. Vural konuşmasının devamında İstanbul'da bulunan merkezin Genel Başkan Aydın Begiter'in talimatı ile toplantılarını diğer şubeleri bulunan şehirlerde de yapacaklarını belirtti. Bu anlamda İstanbul dışındaki ilk toplantının Bursa'da olmasının bu şehire verilen önemine dikkat çekti.

Genel Başkan Aydın Begiter ise TÜRFAD'ın İstanbul'da merkezinin bulunmasına rağmen diğer şehirlerdeki şubelerin önemine dikkat çekti.  Begiter ayrıca Bursa şubesine misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür etti.

Bursaspor Mali Asbaşkanı ve Yeşil Bursa Başkanı Kemal Güler, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin selamını iletirken dernek üyelerini Bursa'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

TÜRFAD üyeleri toplantının ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Timsah Arena'yı gezecek. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de stadyum ziyaretinde dernek üyelerine eşlik edecek.

Bursa.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ