USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

TÜRFAD, Timsah Arena'yı gezdi

TÜRFAD (Türkiye Futbol Adamları Derneği) Genel merkezi Kasım ayı toplantısını Bursa'da gerçekleştirirken Timsah Arena'yı da ziyaret etti.

TÜRFAD, Timsah Arena'yı gezdi
26-11-2015 17:02
Google News

Genel Başkan Aydın Begiter, Bursa’nın çok modern bir stadyuma kavuştuğunu ve stadyumun yapımında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.  Eskişehirspor’un kurucularından olan Begiter, geçmiş yıllarda Bursa ile Eskişehir’in çok tatlı bir rekabet içerisinde Türk futboluna hizmet ettiklerini ve hizmet etmeye de devam ettiklerini belirtti.  Begiter yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “ TÜRFAD Genel Merkezi olarak toplantılarımızı Türkiye’nin çeşitli illerin yapma kararı aldık. Bunun ilkini Bursa’da gerçekleştiriyoruz. TÜRFAD Bursa Şubemiz gerçekten çok iyi çalışmalar yapan arkadaşlarımızın olduğu bir şehir.  50 yıldır futbolun içerisindeyim.  Eskişehirspor’un kuruluşunda yer aldık. Son zamanlarda Eskişehirspor maalesef  bizleri üzüyor. İnşallah toparlanacaktır. Geçmişte Bursaspor ile güzel bir rekabet vardı. Bugünkü dostlukların kurulmasında o günlerde yaşanan rekabetin büyük önemi var. Bursaspor’da bu sezon yeni yapılanmaya gitti. İstenilen sonuçları alamadı ama bu kadronun daha iyi sonuçlar alacağına inanıyorum. Bursa futbolu çok önemli. Bursasporlu taraftarların sonuçlara takılmadan teknik direktörlerine ve yönetime sahip çıkmaları gerekiyor” dedi.

Ziyaretin sonunda Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, TÜRFAD Genel Başkanı Aydın Begiter’e yeni stadyumun maketini hediye etti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ