USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Türk rehinelerin son durumu ne?

Başbakan Ahmet Davutoğlu gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Mali'de otel baskınında rehin alınan Türk vatandaşları hakkında Davutoğlu "Rehin olan iki vatandaşımızla iletişimimiz var. 7 vatandaşımızın beşi salimen kurtarıldı. diğer ikisi denin de kurtarma çalışmaları devam ediyor. Son çalışmalar yapılıyor. 1 Kasım seçimleri büyük bir olgunlukla gerçekleşti. Doğal süreç işliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız beni görevlendirdi. Meclis başkanları adayları ortaya çıkıyor. Bizim basınımız kriz çıkarmak ve bakan çıkarmak da bayağı mahir." ifadelerine yer verdi.

Türk rehinelerin son durumu ne?
20-11-2015 16:59
Google News


Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları şöyle;

Rehin olan iki vatandaşımızla iletişimimiz var. 7 vatandaşımızın beşi salimen kurtarıldı. diğer ikisi denin de kurtarma çalışmaları devam ediyor. Son çalışmalar yapılıyor. 1 Kasım seçimleri büyük bir olgunlukla gerçekleşti. Doğal süreç işliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız beni görevlendirdi. Meclis başkanları adayları ortaya çıkıyor. Bizim basınımız kriz çıkarmak ve bakan çıkarmak da bayağı mahir. 

BİZİM BİLMEDİĞİMİZ KRİZLERİ BASIN ÇIKARIYOR

Bizim bilmediğimiz krizleri basınımız çıkarıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızla benim aramda her zaman sağlıklı bir iletişim olmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımız Ankara'ya intikal ettiğinde oturup Bakanlar Kurulu'nu açıklayacağız. Gazeteleri okuyupnca ben de hayret ediyorum. Ne kadar bakan çıkarılırmış, kriz çıkarılmış. 

SURİYE REJİMİNİN NE OLDUĞU ORTAYA ÇIKMIŞTIR

Özellikle Bayırbucak bölgesinde Türkmen kardeşlerimize yönelik çok yoğun bir saldırı sözkonusu. Dün gece boyunca askeri, istihbari birimlerimizle değerlendirmeler yaptık. bu saldırı dahi suriye rejiminin ne kadar kanlı olduğu ortaya çıkarılmıştır. Gece Rusya Büyükelçisi de bu konuda bakanlığımıza çağrıldı. Kendilerine Rus uçakları DEAŞ'a karşı mücadele edecekse yapabilirler, ama sivil halka yöneltilirse bu konuya katkıda bulunan herkes sorumludur. Biraz önce Bayırbucak bölgesinden doktorlarla görüştüm. Şu anda 40 Türkmen yaralı var. Köy köy meseleyi takip ediyoruz. 

BU KONUDA HERKESİ DUYARLI OLMAYA ÇAĞIRIYORUZ

Sivil halka karşı yapılan her türlü saldırıya karşıyız. Sınır boylarımızda yeni bir mülteci akınına yol açacak saldırılara karşıyız. Bu konuda herkesi duyarlı olmayı olmaya davet ediyoruz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ