USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Türkiye günlerdir Narin'i arıyor

Diyarbakır'da Kur'an kursundan çıktıktan sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları sürüyor. Kayalıklarda bulunan kan lekesinin kime ait olduğu ortaya çıktı.

Türkiye günlerdir Narin'i arıyor
26-08-2024 13:10
26-08-2024 13:11
Google News

8 yaşındaki Narin'in en son görüldüğü noktada bulunan kayalıklar üzerinde tespit edilen kan lekesinin Narin'e ait olabileceği iddiaları öne sürülmüştü.

Diyarbakır Valiliği ise yaptığı açıklamada, "Bazı medya organları ile sosyal medya hesaplarında; Kayıp olarak aranan Narin GÜRAN’ın evine yakın bir bölgedeki kayalıklar üzerinde kayıp kız çocuğuna ait olduğu iddia edilen kan lekelerinin bulunduğu şeklinde haber ve paylaşımların yer aldığı görülmüştür. Kayalıklar üzerinde bulunan kan lekesinin mahalle sakinlerinden bir çocuğun burnunun kanaması sonucu meydana geldiği tespit edilmiştir. Valiliğimizin koordinasyonda ilgili kurumlarımız vasıtasıyla, her türlü ihtimal değerlendirilerek, kayıp kızımızın aranmasına devam edilmektedir. Her türlü önemli gelişmeden kamuoyu vakitlice bilgilendirilecektir" ifadelerini kullanmıştı.

Halk TV'nin haberine göre Narin Güran'a ait olduğu öne sürülen kanın Narin'in kuzeni A.K'ye ait olduğu öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ