USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Türkmen bölgesine iki cisim daha yanarak düştü!

Askeri kaynaklar tarafından verilen bilgiye göre, Sınır ihlali yapan Rus savaş uçağının, Türk savaş uçakları tarafından düşürüldüğü belirtildi.

Türkmen bölgesine iki cisim daha yanarak düştü!
24-11-2015 17:39
Google News

Türk jetlerinin angajman kuralları çevresinde Rus uçağını düşürdüğü bölgeye gökyüzünden alev topu gibi arka arkaya 2 cisim, sonra da parlayarak 2 cisim daha daha düştü. Suriye'nin Türkiye sınırındaki ormanlık alana düşen cisimlerin füze olabileceği ileri sürülürken, kimi yerel kaynaklar da vurulan uçağın pilotlarını arayan helikopterlerin vurulmuş ondan kopan parça olabileceğini ileri sürdü.

 
CNNTürk muhabiri yaşanan gelişmeyi şöyle anlattı:

"Önce sağ tarafta roket izine benzer bir iz görüldü. Sol tarafta ise ne olduğu bilinmeyen bir cisim arkasında beyaz dumanlar düşerek aşağıya inmeye başladı. Herhangi bir patlama sesi duyulmadı. 

Sol tarafta bu sefer yeni bir cisim hızla aşağıya düşmeye başladı. Ancak düşen cisimlerin ne olduğuna dair henüz net bir bilgi yok"

15.30 SULARINDA BİR TANE DAHA...

CNNTürk muhabiri 15.30 sularında bir cismin daha düştüğünü duyurdu. Suriye İnsan Hakları Gözlemevi'nin iddiasına göre Suriyeli muhalifler Rus helikopterine ateş açtı. Helikopter Lazkiye yakınlarına acil iniş yaptı.

HELİKOPTER İDDİASI DA VAR

Reuters'ın haberine göre ise Suriyeli muhalifler Rusya'ya ait bir helikopterin tanksavar füzeyle düşürüldüğünü iddia etti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ