USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

UEDAŞ Timsah Arena’dan loca aldı

Bursaspor Özlüce Tesisleri’nde UEDAŞ ile yapılan anlaşma gereği protokol imzalandı.

UEDAŞ Timsah Arena’dan loca aldı
03-05-2016 17:27
Google News

Törene UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, UEDAŞ Kurumsal İletişim Müdür Yusuf Ziya Yüce ile Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay katıldı.

Törende ilk sözü alan isim olan Ali Ay “Kendime bir hedef koydum. Allah nasip ederse Ağustos ayından sonra güzel bir mali tablo koymak istiyorum. UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe ile görüştük. Kendileri 2 yıllık 300 Bin tl. karşılığında Timsah Arena’dan loca alıyorlar. Ayrıca stadımıza reklam da verecekler kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bursalı diğer sanayici arkadaşlarımıza örnek olmasını bekliyoruz” dedi.

UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe konuşmasında “Bursaspor ve UEDAŞ bu şehrin en değerli markalarındandır. Bursaspor’un yaşadığı büyük başarıları tekrardan yaşaması için Bursa’nın en büyük ve değerli markası olan Bursaspor’a destek olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Bursalı ve Bursasporlu olmaktan onur duyduğumuzu da belirtmek istiyorum. Bizler Bursaspor’a destek olmak için Timsah Arena’dan loca alıyoruz. Yaptığımız bu sözleşmenin camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ