USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
Spor

UEFA organizasyonlarının Galatasaray gibi takımlara ihtiyacı var, açgözlüler büyüklüğünün nereden geldiğini bilmeli

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Avrupa Süper Ligi'ni kuran takımlara UEFA organizasyonlarında yer alan diğer önemli kulüpler üstünden gönderme yaptı.

UEFA organizasyonlarının Galatasaray gibi takımlara ihtiyacı var, açgözlüler büyüklüğünün nereden geldiğini bilmeli
20-04-2021 17:16
Google News

Avrupa Süper Ligi'ni kuran kulüpler, adeta tüm futbol dünyasını karşısına aldı. Aleksander Ceferin, iki gündür bu kulüpleri hedefleri alıyor, ve sert ifadeler kullanıyor. Ceferin, son olarak 12 kulübe büyüklüklerinin UEFA sayesinde katlandığını, diÄŸer UEFA organizasyonlarına katılan takımlara saygısızlık yapıldığını söyledi, bu takımların arasında Galatasaray'ı da örnek verdi, Sarı-Kırmızılılar'ı yüceltti.

Ceferin'in açıklamalarından satır baÅŸları:

"BENCÄ°LLÄ°K DAYANIÅžMANIN YERÄ°NÄ° ALDI"

"UEFA organizasyonlarının Atalanta, Rangers, Dinamo Zagreb ve Galatasaray'a ihtiyacı var. Herkesin bir ÅŸansı olduÄŸunu bilmemiz gerekiyor. Hayalleri canlı tutmamız gerek. Åžu anki büyük kulüpler, geçmiÅŸte büyük bir kulüp deÄŸildi. Bencillik, dayanışmanın yerini aldı. Para zaferden, açgözlülük ise sadakatten daha önemli hale geldi. Finansal Fair Play'ı kaldırmayı planladığımız yönünde haberler okudum. Böyle bir ÅŸey olmayacak ancak sistemi yeni düzene uyarlamamız gerekecek.

"BÜYÜKLÜKLERÄ°NÄ°N NEREDEN GELDİĞİNÄ° BÄ°LMELÄ°LER"

Bugün büyük ve dokunulmaz olduklarını düÅŸünen kulüplerin nereden geldiklerini hatırlamaları gerek. Ve bugün bu takımlar Avrupa'nın dev kulüpleri olarak anılıyorlarsa bunun kısmen UEFA sayesinde olduÄŸunu anlamalılar.

"ÇOK BÜYÜK HATA YAPTINIZ, ZAMANINIZ VAR"

Bu meydan okumalara karşı dik duracağız. Bu krizden eskisinden olduÄŸumuzdan daha güçlü çıkacağız. Bazıları için taraftarlar müÅŸteriye; ligler ise ürüne dönüÅŸtü. Avrupa Süper Ligi projesiyle çok büyük bir hata yaptınız. Fikrinizi deÄŸiÅŸtirmek için hala zamanınız var. Herkes hata yapar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete ManÅŸetleri
PUAN DURUMU TÃœMÃœ