USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
Bursa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey: Hafta sonları Bursaray kesintisiz çalışacak

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, şehir içi ulaşımda son sefer saatlerine düzenleme getireceklerini açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey: Hafta sonları Bursaray kesintisiz çalışacak
11-03-2024 17:04
11-03-2024 17:11
Google News
Bursalı gençler ile online bir buluşma gerçekleştirerek, gençlerin Bursa ve yerel seçimler hakkındaki sorularını yanıtlayan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, sorulan bir soru üzerine şehir içi ulaşımda sefer saatlerini uzatacaklarını açıkladı.
"SİSTEMİ 02.00'YE KADAR ÇALIŞTIRACAĞIZ"
Bursalıların trafikte ve toplu taşımada yaşadığı sorunlar içerisinde gece ulaşımının da yer aldığını ve bu konuda çokça şikayet olduğunu vurgulayan Bozbey, konu ile alakalı "İnsanımız akşam bir misafirliğe gidiyor, Cuma-Cumartesi geceleri dışarıda vakit geçiriyor, gençlerimiz etkinliklere katılıyor ancak gece 00.00'dan sonra ulaşım olmamasından, özellikle de Bursaray'ın geceleri çalışmamasından şikayetçiler. Taksiye binmek zorunda kaldıklarını ve büyük bedeller ödediklerini söylüyorlar. Bu sebeple öncelikli işimiz sistemi gece 02.00 saatine kadar uzatmak olacak" şeklinde konuştu.
CUMA-CUMARTESÄ° KESÄ°NTÄ°SÄ°Z ULAÅžIM!
Büyükşehir adayı Bozbey, insan ve aktivite hareketliliğinin diğer günlere oranla çok daha fazla olduğu Cuma ve Cumartesi günleri için ise ulaşımda ayrı bir hazırlık içerisinde olduklarının altını çizerek, seçilmeleri halinde, diğer günlerden farklı olarak haftanın bu iki gününde şehir içi ulaşımda saat kesintisini sonlandırmayı ve ulaşımı kesintisiz hale getirmeyi planladıklarını duyurdu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete ManÅŸetleri
PUAN DURUMU TÃœMÃœ