USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Vardy, Arsenal için sağlık testinde

Premier Lig şampiyonu Leicester City'nin golcüsü Jamie Vardy, Arsenal'e transferi için bugün sağlık testinden geçecek.

Vardy, Arsenal için sağlık testinde
05-06-2016 15:13
Google News

İngiltere'de transfer döneminin ilk bombasını Arsenal patlatıyor. Geçtiğimiz sezonu ikinci sırada bitiren Kuzey Londralılar, aradığı forveti Premier Lig'de buldu.

Sezonu 24 golle tamamlayan Jamie Vardy'nin sözleşmesinde bulunan serbest kalma maddesinin şartlarını yerine getirmeyi kabul eden Arsenal, 29 yaşındaki forveti bugün sağlık testinden geçirecek.

ESPN'in haberine göre, sözleşmesinde ''Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımın 22 milyon pound bonservis ödemesi hâlinde serbest kalır'' maddesi bulunan Vardy için bu ücreti ödemeyi kabul eden Arsenal, Euro 2016 öncesinde bu transfere son noktayı koymayı amaçlıyor.

İki haftada 52 milyon pound
Pazartesi günü Fransa'ya uçacak olan İngiltere kafilesinde yer alan golcü oyuncuyu bugün sağlık testinden geçirecek Arsenal, geçtiğimiz hafta da Monchengladbach'ın İsviçreli orta sahası Granit Xhaka'yı 30 milyon pound bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı.

Vardy transferiyle beraber Arsene Wenger iki hafta içerisinde 52 milyon pound harcamış olacak. Deneyimli menajer taraftar protestolarından sonra kesenin ağzına açacağa benziyor...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ