USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

Vefalı Enes Timsah Arena'da

Bursaspor – Kasımpaşa maçını tribünden izleyen Enes Ünal milli maç için geldiği Bursa’da sevdalısı olduğu takımını yalnız bırakmadı.

Vefalı Enes Timsah Arena'da
20-03-2016 19:20
Google News

Enes Ünal, milli takıma katılacağı çarşamba gününe kadar Bursa’da kalacağını belirtti. Özlemini duyduğu Bursaspor’un maçını kaçırmak istemediğini belirten Enes Ünal tribünden Bursaspor’u izlemenin ise zor olduğunu ifade etti.

Enes, Adnan Batır ve Muhammet Ali Özdemir’e yaptığı açıklamada “Belçika’da tam anlamıyla çok sistemsel bir ortam vardı. Gerek saha içi gerekse saha dışında kimse beraber bir ortamda bulunmuyor. Genelde evde zaman geçiren bir yapıları var. Sosyal bir yaşantıları yok. Bu gibi nedenlerden ben alışma sürecinde biraz zorlandım. Hocamız ile de sorunlar yaşayınca Hollanda’dan gelen teklifi değerlendirdim. İyi ki Nac Breda’da da oynuyorum. Burada ortam çok daha samimi ve daha profesyonel. Belçika’da otelde kalırken burada kulüp bana ev konusunda yardımcı oldu. Bu kendimi daha önemli hissettirdi. Şimdilik çok şükür her şey iyi gidiyor” dedi.

Taraftarlar ile aran nasıl sorumuza ise “Çok güzel bir iletişimimiz var. Bana “Süper Türk” diyorlar.” İfadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ