USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

Vodafone Arena'dan galip döneceğiz

Bursaspor'un golcü futbolcusu Sercan Yıldırım, Vodafone Arena'ya kazanmak için gideceklerini söyledi ve Bursa'da kalıp kalmayacağı ile ilgili de konuştu.

Vodafone Arena'dan galip döneceğiz
27-03-2016 20:42
Google News

İHA

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'daki ilk resmi maçında rakibi olacak olan Bursaspor'un 26 yaşındaki futbolcusu Sercan Yıldırım, kulüp televizyonuna açıklamalar yaptı.
Beşiktaş maçına galibiyet parolasıyla gideceklerini söyleyen Sercan, "Stadın ilk golünü atmak ister misin?" sorusunu da şöyle yanıtladı:
 
"Vodafone Arena’da açılış golünü atmaktan öte kazanmak önemli. Biz Bursaspor olarak kazanmaya gideceğiz. Keşke taraftarımız da gelse. Bu husumet artık son bulmalı. Çok üzüntülüyüm bu konuda. Hepimiz kardeşiz ve birlik olmalıyız. Terör olaylarında nasıl birlik oluyorsak, bunu futbola da yansıtmalıyız."
"Bursaspor'da kalmak istiyorum"
Bursaspor Yönetimi'nin Galatasaray'dan bonservisini almak için görüşmelere devam ettiğini belirten Sercan, "Bonservisim burada olmasa da Bursaspor’da kalmak istiyorum. Yönetimimiz Galatasaray’la görüşüyor. İnşallah bir an önce bonservisimi de alırlar. Ben burada kalmak istiyorum. Daha nice başarılara imza atmak istiyorum" dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ