USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Volkan Demirel'den özür açıklaması

Sarı-Lacivertlilerin file bekçisi Volkan Demirel, Fenerbahçe Dergisi'nin nisan ayı sayısına verdiği röportajda içini döktü.

Volkan Demirel'den özür açıklaması
31-03-2016 13:48
Google News
Milli takıma dönüşü konusundaki özür polemiğine değinen tecrübeli eldiven çok net ifadeler kullandı. 34 yaşındaki file bekçisinin açıklamaları şöyle 
"Bir futbolcu için milli formanın hiçbir zaman tartışması veya planlaması yoktur. Ben de her zaman milli formayı giydiğim için gurur duydum. Orada yaşadıklarımı, hissettiklerimi kimse bilemez. Önce ıslıklamalar oldu, 'Susun' dedim. Sonra anneme, eşime, kızıma çok ağır küfürler edildi. Ben o kafayla zaten oynayamazdım. Takıma hiçbir faydam olmazdı. Bu nedenle çıktım. 
"Milli takım neden Konya'da oynuyor?"
Bu kararım kimine yanlış, kimine doğru gelebilir ama ben doğru olduğuna inandığım şeyi yaptım. Hiç pişman değilim ve özür dilenecek bir durum olduğunu da düşünmüyorum. Kimse özür dilememi beklemesin. Bilhassa medya. Ben çağırılırsam gideceğim oynayacağım, çağrılmazsam da saygı duyup çalışmaya devam edeceğim. Bitti. Bu konu kapansın artık.
 
Milli takım artık Konya’da oynuyor. Niye son başarılı maçlarını hep Konya’da oynamış? Bence bunu da araştırmamız lazım. Çünkü oradaki insan futbolcuyu her an göremiyor, baş tacı ediyor. Buradaki insan geliyor; parasını veriyor. Sanki o parayla bizi sahiplendiğini sanıyor. Son olarak şunu tekrarlamak isterim: Yaptığımın sonuna kadar arkasındayım. 
"Avrupa'da devam etmemizi istemediler"
15 yıldır Fenerbahçe kalesindeyim. Hayatımda Braga maçı kadar bir maçın bu denli yanlı yönetildiği ve hakemin isteyerek bir takıma kaybettirdiği başka bir karşılaşma görmedim. Tuhaf bir maç oynadık. Kırılma noktası; Mehmet Topal’a gösterilen kırmızı kart ve sonrasında verilen penaltıdır. Biz ne kadar çaba göstermeye çalışsak da onun bize her çabamızda bir engel koyacağını anladık. Bunun tamamen bir oyun olduğunu ve bir üst turda bizi istemedikleri için böyle bir hakem gönderdiklerini düşünüyorum. 
 
Sezon başında hocamız beni yanına çağırdı. Çok yoğun bir programın olduğunu, ligde beni, Avrupa'da Fabiano’yu, kupada da Ertuğrul’u oynatmak istediğini söyledi. Sakatlığım olmadığı sürece ben her maçta görev almak isterim ama hocamızın kararına saygı duydum. Çok iyi oynuyoruz, çok iyi bir savunma yapıyoruz. Belki biraz daha gol yollarında etkili olabiliriz ama bu seneki oyun kurgumuz pasa dayalı. 
"Arena'da balon patlasa ortalık karışırdı"
Biz Galatasaray derbisini tarihinde oynamak isterdik, ancak o günkü şartlar içinde tribünde balon bile patlasa izdiham yaşanacaktı. Maçının ertelenmesinin altında başka şeyler arayanlar var; hiçbir şey aramasınlar. Hayatta hiçbir şey, bir insanın canından daha önemli değildir."
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ