USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Yakalandığı hastalığı ilk kez açıkladı

Son olarak oynadığı Kadın dizisindeki kötü karakter Şirin olarak akıllara kazınan güzel oyuncu dizinin final yapmasının ardından saçlarını kestirerek hayranlarını şaşırtmıştı. Bir kısa bir uzun saç kullanarak imajına karar veremeyen Seray Kaya Sosyal medya hesaplarını sıklıkla kullanan ünlülerimizin arasında Paylaştığı fotoğrafta boynundaki boyunluk merak edilirken, ünlü oyuncu Kaya sebebini açıkladı. Bu sefer yaptığı paylaşımı ise takipçilerini hem üzdü hemde korkuttu.

Yakalandığı hastalığı ilk kez açıkladı
01-09-2020 22:48
Google News

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlülerin başında gelen Seray Kaya, bu sefer yaptığı paylaşımla takipçilerini korkuttu.

 Paylaştığı fotoğrafta boynundaki boyunluk merak edilirken, ünlü oyuncu sebebini açıkladı.

Kaya Instagram sayfasından paylaştığı fotoğrafına "Beni bir sal vertigo" Kaya Instagram sayfasından paylaştığı fotoğrafına "Beni bir sal vertigo" notuyla vertigo hastalığına yakalandığını ifade etti.

Takipçileri oyuncuya geçmiş Takipçileri oyuncuya geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Vertigo nedir? Vertigo, sizin veya gördüklerinizin döndüğünü hissetmenize yol açan bir histir. Sıklıkla bulantı, kusma ve denge kaybı bu duruma eşlik edebilir. Vertigo genellikle baş dönmesi olarak adlandırılmaktadır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ