USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yargıtay'dan Canan Kaftancıoğlu'nun cezasına onama

Yargıtay'ın, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun 5 davasından 2'sini düşürdüğü 3'ünü onadığı öğrenildi. Kaftancıoğlu'na siyasi yasak geleceği ve hapse gireceği iddia edildi.

Yargıtay'dan Canan Kaftancıoğlu'nun cezasına onama
12-05-2022 18:38
Google News

Yargıtay, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında kararını açıkladı.

Yargıtay'ın kararına göre, Kaftancıoğlu'nun 3 davadan aldığı ceza onanırken yargılandığı 2 dava ise düşürüldü. Kaftancıoğlu'nun cezası onanan 3 davada aldığı cezaların toplamı ise 4 yıl 11 ay.

Karara dair görüntülü bir açıklama yapan Canan Kaftancıoğlu; müzikolog Ahmet Say'ın cenazesinden dönerken kararı öğrendiğini belirterek şunları söyledi:

"UMUDU ÖRGÜTLEMEYE DEVAM"

"Burada mesele Canan Kaftancıoğlu'na "ne ceza verildi, nasıl ceza verildi"nin ötesinde bu ülkeden hukukun geldiği nokta ve hukuksuzluğun hepimize yaşattığı mağduriyet. Bundan dolayı merak eden, arayan, soran dostlarıma şunu söylemek isterim ki biz iktidardaki kötülüğün gönderinceye kadar, bu ülkede sadece Canan Kaftancoğlu için değil 84 milyon için hukuku ve hukukun üstünlüğünü sağlayıncaya kadar her şekilde çalışmaya, çalışmaya, çalışmaya devam edeceğiz. Şimdi İstanbul'a giderek çalışmaya devam edeceğim. Asla ve asla umudunuzu kaybetmeyin. İktidardaki kötülüğü bizler umudu örgüteyerek göndereceğiz işte o zaman bu ülkede gerçek adalet gerçek hukuk tesis edilmiş olacak."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ