USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Yasmin Erbil'den olay Koronavirüs paylaşımı!

Yasmin Erbil'den olay Koronavirüs paylaşımı!
12-03-2020 16:17
Google News

Yasmin Erbil'den olay Koronavirüs paylaşımı! 'Abartıyorsun demeyin bana'
 

1,5 yıldan fazladır nükset eden hastalığıyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, sosyal medya hesabından İtalya'da okuyan arkadaşıyla yazışmaları paylaştı. Koronavirüs tehlikesinin şiddetini gözler önüne serdi.

Dünyada neredeyse bütün kıtalara yayılan koronavirüs, şiddetini günden güne arttırmaya devam ederken ünlülerden de bu virüsün ne kadar tehlikeli olduğuna dair paylaşımlar geliyor. İnsanların bağışıklıklarını güçlendirmek için yoğun çaba sarf ettikleri şu günlerde pek çok ünlü isim paylaşımlara imza atıyor. 



Son olarak virüsün ne kadar tehlikeli olduğunu gözler önüne seren komedyen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, koronavirüs etkisi altındaki İtalya’da bulunan bir arkadaşıyla yaptığı yazışmaları takipçileriyle paylaştı ve böylelikle önemli bir uyarıda bulunarak koronavirüse dikkatleri çekti. 
Arkadaşının Erbil'e yazışmasında, kullandığı, "Aşkım durum çok ciddi. Gerçekten. İtalya baya zor durumda. Milano kapalı her şey kaç gündür" sözleri tehlikenin şiddetini gözler önüne serdi.

 
Yasmin Erbil Kimdir? 

Yasmin Erbil, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in ikinci evliliğini yaptığı ünlü oyuncu Nergis Kumbasar’dan 2 Aralık 1995 tarihinde, İstanbul’da dünyaya gelen küçük kızıdır.
 
1989 yılında dünya evine giren Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar çifti, kızları Yasmin Erbil dünyaya geldikten bir yıl sonra yani 1996 yılında yollarını ayırma kararı aldılar.

Yasmin Erbil, Saint Benoit Fransız Kız Lisesi’nde eğitim görmüştür. Yasmin Erbil’in, Mehmet Ali Erbil’in ilk evliliğinden olan Sezin Erbil adında kendinden 13 yaş büyük ablası ve yine Mehmet Ali Erbil’in Tuba Coşkun ile yaptığı son evliliğinden dünyaya gelen Ali Sadi adında kendinden 11 yaş küçük erkek kardeşi vardır.
Yasmin Erbil, anne ve babasının izinden ilerleyerek reklam yüzü ve oyunculuk kariyeri doğrultusunda ilerlemektedir.

Yasmin Erbil'in şu anda sosyal medya hesabı Instagram'da 200 bine yakın takipçisi bulunmaktadır. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ