USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Yıldırımlı Taekwondo’cu rakip tanımıyor

Yıldırım Belediyesporlu Şüheda Nur Güler, Uluslararası Gençler Taekwondo Şampiyonası'nda 3'üncülük madalyasının sahibi oldu.

Yıldırımlı Taekwondo’cu rakip tanımıyor
24-02-2016 17:06
Google News

Yıldırım Belediyespor'un taekwondoda ki yükselen yıldızı Şüheda Nur Güler, Türkiye şampiyonluğundan sonra elde ettiği uluslararası başarı ile bir kez daha Yıldırım'ın gururu oldu. Yıldırımlı sporcu, 14-17 Şubat tarihlerinde Antalya'da düzenlenen Uluslararası Gençler Taekwondo Şampiyonası'nda 49 kilogramda 3'üncü olarak kürsüye çıkma başarısı gösterdi.                                                                                   

Şüheda Nur Güler'i elde ettiği dereceden dolayı tebrik eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Şubat ayının başında Antalya'da Türkiye Şampiyonu olan sporcumuz, kısa bir süre içinde aynı şehirde bu sefer Avrupa arenasında önemli bir derece kazandı. Sporcumuzun kazandığı başarılar 'Spor Şehri Yıldırım' hedefini gerçekleştirme yolunda kat ettiğimiz mesafenin önemli bir göstergesidir. Bu vesile ile şehrimizin ve çocuklarımızın geleceği için spora ve sporcuya verdiğimiz destekler  devam edecektir" diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ