USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Yıldırım’da hizmet kalitesi yükseliyor

Yıldırım Belediyesi, birimler arasında iç iletişimi kuvvetlendirerek yeni projeler üretilmesi ve hizmetlerin daha etkin uygulanması için ‘Sosyal Koordinasyon Çalıştayı’ düzenleyerek, Yıldırımlılara daha verimli hizmetin uygulama yöntemlerini masaya yatırdı.

Yıldırım’da hizmet kalitesi yükseliyor
15-11-2016 18:25
Google News

Yıldırım Belediyesi, sosyal hizmet müdürlükleri arasında enformasyonu geliştirmek, iletişimi kuvvetlendirerek ortak projeleri hayata geçirmek ve üretilecek sosyal çalışmaların çıtasını yükseltip vatandaşların taleplerine kısa süre içerisinde cevap vermek adına ‘Sosyal Koordinasyon Çalıştayı’ gerçekleştirdi. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin katılımıyla gerçekleştirilen ve iki gün süren çalıştayda, Özel Kalem Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Spor İşleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Kalite Temsilciliği ve Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nden 39 personel hazır bulunarak daha iyi hizmet için yapılması gerekenler tartışıldı. Birimlerin bugüne kadar yaptığı çalışmaların sunumlarını gerçekleştirdikleri çalıştay kapsamında hizmetlerin güçlü yönleri, zayıf yönleri, fırsatlar ve tehditler ortaya konularak yapılan değerlendirmeler ışığında Yıldırım’da insanların yaşamaktan mutluluk duyacağı bir şehir oluşması ve hizmet kalitesinin artırılması için uygulanacak yöntemler belirlendi.

‘DAHA İYİ HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Yıldırım’da yapılan ve yapılması gereken hizmetlerin değerlendirildiği çalışmalar yaparak vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için koordineli bir sistem yürüttüklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Belediyemizin ve müdürlüklerimizin ortaya koyduğu hizmetlerin merkezinde insan var. Ülkemizin yüzde birlik dilimini oluşturan 750 bin nüfuslu şehrimizde hayata geçirdiğimiz tüm hizmetlerin odağına insanı koyarak ‘Daha iyi ne yapılabilir?’ sorusuna cevap arıyoruz. Sosyal, kültürel ve sportif çalışmalarla şehrimizi geleceğe taşıyacak vizyonu ortaya koyarken, hizmet çıtasını daha da yukarıya taşımak için bir araya gelerek hizmetlerimizin röntgenini çekiyoruz. Belediye hizmetlerini insan ve mekan ekseninde uygularken, yaptığımız çalışmaların eksik yönlerini de değerlendirerek bunu geliştirecek yöntemlere başvuruyoruz” diye konuştu.

KOORDİNASYON VE İLETİŞİM VURGUSU

Yönetim stratejilerinin belirlenmesinde, ortak akıl ve katılımcı belediyecilik anlayışı oluşmasında birimler arasındaki iletişimin ve koordineli çalışmanın, hizmetlerin doğru şekilde uygulanmasını sağlayacağını dile getiren Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Birimler arasında iletişimi, zamanın doğru kullanımını, hedeflenen çalışmaları, karşılıklı sorumlulukları ve ortak projelerdeki paydaşlıkları değerlendirerek Yıldırım’ı daha yaşanabilir bir şehre dönüştürmek ve en doğru stratejiyi belirlemek için yaptığımız bu tarz etkinlikler, yerel yönetimlerin kendilerini geliştirmeleri adına da başvurması gereken bir yol. İlçemizdeki her bireyin geleceğini şekillendirecek hizmetler yapıyoruz. Eğitim, sağlık ve yerel hizmetler hakkındaki vizyonu belirleyen yöneticiler olarak sorumluluğumuz yüksek. Bu konuda takım çalışmasının belirli bir seviyeye gelmesinin faydası, tüm çalışanlarda ortaya çıkan dayanışma ruhuyla hizmetlerin ortaya konması ve ‘Ben’ kavramı yerine oluşacak ‘Biz’ kavramının Yıldırım’ın geleceğini planlarken aynı heyecanın tüm personel tarafından hissedilmesi açısından önem arz ediyor. Yıldırım’ı ortak akılla yönetirken geleceğe yapılan tüm yatırımları hem birlikte planlıyoruz” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ