USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Yusuf Tokaç "Şampiyonluk hedefimizdir sapmadık"

Bursa Yıldırımspor Teknik Direktörü Yusuf Tokaç "Çok genç bir takımız. Eksiklerimiz var. Onlar gelene kadar iyi mücadeleyle üstlerden kopmamalıyız. Bizim hedefimiz şampiyonluk” dedi.

Yusuf Tokaç
09-11-2022 11:57
Google News

TFF 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Bursa Yıldırımspor, cumartesi günü evinde oynayacağı Bergama Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Mavi beyazlı ekipte teknik direktör Yusuf Tokaç, Siirt Özel İdarespor deplasmanında şanssız bir yenilgi aldıklarını, takımdaki eksik oyuncuların dönmesiyle gerçek güçlerine kavuşacaklarını söylerken, üst sıralardan kopmamaları gerektiğini vurguladı.

HEDEFTEN SAPMA YOK

Tokaç, liderden 9 puan geride olmalarına rağmen şampiyonluk hedeflerinin devam ettiğinin altını çizerken, “Siirt maçında ilk yarı 3-4 net pozisyon kaçırdık. Rakipten daha iyiydik. Stoper Deniz’in sakatlanmasıyla dengemiz bozuldu. Oyun planımız değişti. Gol bulmaya çalışırken, gol yedik. Çok genç bir takımız. Eksiklerimiz var. Onlar gelene kadar iyi mücadeleyle üstlerden kopmamaya çalışacağız. Ne olursa olsun bizim hedefimiz şampiyonluk” dedi.

PUAN KAYBETMEK İSTEMİYORUZ

Cumartesi günü evlerinde oynayacakları Bergama Belediyespor maçından mutlak 3 puan hedeflediklerini aktaran 48 yaşındaki çalıştırıcı, “Zamana ihtiyacımız var. Elimizde sihirli değnek yok. Tam takım olduğumuzda gerçek gücümüzü ortaya koyacağız. Bu hafta Bergama Belediyespor ile oynayacağımız maçta Mehmet Bağlı cezalı. Rakip de moral buldu, geçen hafta farklı kazandılar. Kendi sahamızda puan kaybetmek istemiyoruz. İnşallah 3 puanla sahadan ayrılacağız” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ