USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Zafer Plaza’da Grup Gündoğarken ile nostalji rüzgarı

Zafer Plaza’da Akustik Pazar Konserlerinde bu hafta Grup Gündoğarken ile nostalji yaşandı.

Zafer Plaza’da Grup Gündoğarken ile nostalji rüzgarı
13-06-2017 13:25
Google News

Bursa’nın İlk Alışveriş ve Yaşam Merkezi Zafer Plaza AVM’de Akustik Pazar Konserlerinde bu hafta da GRUP GÜNDOĞARKEN sahnede yerini aldı. GRUP GÜNDOĞARKEN, Zafer Plaza AVM’de Akustik Sahnede sevenleriyle buluştu.

 

GRUP GÜNDOĞARKEN, Albümdeki şarkıların yanı sıra izleyicilerin eşlik ettiği bilinen şarkılarından             Gibi Gibiyim, Sen Benim Şarkılarımsın ve Olacak O Kadar şarkılarını da seslendiren GÜNDOĞARKEN finalde Ankara’dan Abim geldi şarkısıyla hayranlarına keyifli saatler yaşattı. 90’lı yıllara geri dönerek nostalji yaşayan AVM izleyicileri şarkılara eşlik ettiler.

Zafer Plaza AVM Basın ve Aktivite Yönetmeni Gamze Geylan, grup üyeleri Gökhan Şeşen, Burhan Şeşen ve Murat Üner’e tek tek teşekkür ederken, Zafer Plaza AVM Müdürü Onur Sapmaz da grup üyeleri adına Gökhan Şeşen’e teşekkür ederek çiçek takdim etti.

İlhan, Burhan ve Gökhan Şeşen tarafından 1982 yılında kurulan GRUP GÜNDOĞARKEN, yola “GÜNDOĞARKEN” olarak devam eden Burhan Şeşen ve Gökhan Şeşen şimdilerde yeni albümlerini müzikseverlerle paylaşacak olmanın heyecanını yaşıyor…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ