USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

“Aşk gülücükleri mi bunlar?” sorusuna...

Önceki gece Günay restoranda sahne alan Bülent Ersoy, Yıldırım Mayruk imzalı elbisesiyle gözlere hitap etti.

“Aşk gülücükleri mi bunlar?” sorusuna...
29-02-2016 11:22
Google News


Diva Bülent Ersoy’un sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlamaya dans ederek gelmesi ve oldukça neşeli olması dikkatlerden kaçmazken, sorulan “Aşk gülücükleri mi bunlar?” sorusuna kahkaha atarak cevap verdi.

 Bülent Ersoy basın mensuplarını çok sevdiğini dile getirerek “Sizler bu işi layığıyla yapıyorsunuz, işini yapan insanlara saygım var. Siz insanları beklerken cevap vermeden gidenler oluyor, bunu doğru bulmuyorum” dedi. Son zamanlarda evleneceği,aşık olduğu haberlerinin gündeme gelmesiyle akıllarda soru işareti bırakan Bülent Ersoy aşk haberlerinin tekrar sorulması üzerine “halimden belli olmuyor mu, çok mutluyum” diyerek kafaları karıştırdı.

 
KÜRKÜM RÖNAR ARJANTEDİR (Gümüş Tilki Kürk )

Üzerindeki kürkle adeta son zamanlarda magazin gündemini meşgul eden kürk polemiğine gönderme yapan Bülent Ersoy magazin muhabirlerinin, kürkünün gerçek olup olmadığı yönündeki sorularına, “Ben asla imitasyon kullanmam. Kürküm rönar arjantedir. Tabii kürkümün orijinal olması hayvanları sevmediğim anlamına gelmiyor.

Belki de Ömür Gedik’ten daha çok sever ilgilenirim. Kimseye yalan söyleyemem rönardır, gerçektir” açıklamasını yaptı. Alışveriş yapmayı çok sevdiğini belirten Diva, gece yarısına kadar alışveriş yaptığını hatta bugüne kadar almış olduğu takılarla bir apartman alınacağını söylemeden geçmedi.

Kaynak: Sözcü

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ