Bursa

100 çocukla uçurtma

Merinos Lions Kulübü, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) işbirliğiyle 100 çocukla Ziraat Parkı’nda uçurtma şenliği düzenledi.

100 çocukla uçurtma
14-05-2016 17:36

Sosyal sorumluluk projeleriyle ön plana çıkan Merinos Lions Kulübü son olarak 100 çocukla birlikte uçurtma şenliğinde bir araya geldi. Gün boyu çocuklara yönelik aktiviteler düzenleyen kulüp üyeleri, çocuklarla yakından ilgilenerek uçurtmaları birlikte hazırladılar. Havanın uçurtma için uygun olduğu saatlerde gökyüzünü uçurtmalarla süsleyen çocuklar, etkinlikten oldukça keyif aldılar. Aileleriyle birlikte uçurtma uçurmanın da keyfine varan çocuklar Merinos Lions Üyelerine teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

Çocuklarla aynı etkinlikte bulunmaktan dolayı son derece mutluluk duyduğunu ifade eden Merinos Lions Kulübü Başkanı Dilek Bolat, çocukların yüzündeki tebessümün en büyük keyif olduğunu söyledi. Bolat, “Etkinliğimize, çocukların ailelerinin de katılmasıyla oldukça verimli bir gün geçirdik. Hem biz çocuklarla bir araya geldik hem de aileler çocuklarıyla güzel vakit geçirdiler. Kulüp olarak birçok konuya yönelik sosyal projeler üretiyoruz ancak konu çocuklar olunca hassasiyetimiz iki kat artmaktadır. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı yetkili ve gönüllülerine de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Kulüp üyelerimizin desteği arkamızda olduğu sürece daha fazla çocuğumuza ulaşarak daha büyük etkinlikler düzenleyeceğiz” dedi.

Uçurtma şenliğinden oldukça keyif alan çocuklar evlerine mutlu bir şekilde döndüler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER