AsayiÅŸ

14 yaşındaki çocuğa pompalı tüfekle saldırı anı kamerada

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde sokakta yürüyen 14 yaşındaki çocuğu şahısların sokak ortasında tekme tokat dövüp pompalı tüfekle yaraladığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

14 yaşındaki çocuğa pompalı tüfekle saldırı anı kamerada
10-10-2019 22:00

Olay, saat 12.00 sıralarında Gebze Osman Yılmaz Mahallesi 602 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 602 Sokak üzerinde yürüyen Alihan Åž. (14), 34 NC 314 plakalı araçtan inen 2 kiÅŸi tarafından sopa ve tekmelerle darp edildi. Genci öldüresiye darp eden ÅŸahıslardan S.Ö. daha sonra bekleyen bir ÅŸahsın elindeki pompalı tüfeÄŸi alarak Alihan Åž.’ye ateÅŸ etti. Alihan Åž. sırtına isabet eden kurÅŸunlarla ağır yaralanırken, S.Ö. olduÄŸu öÄŸrenilen saldırgan ve isimleri öÄŸrenilemeyen 2 kiÅŸi kiralık olduÄŸu belirlenen otomobille olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine saÄŸlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen saÄŸlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan ağır yaralı Alihan Åž. ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bilinci kapalı olduÄŸu öÄŸrenilen çocuÄŸun yoÄŸun tedavisinin sürdüÄŸü öÄŸrenildi.

ÇOCUÄžA SALDIRI ANI GÜVENLÄ°K KAMERASINDA
Åžahısların yakalanması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürürken saldırı anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Bir iÅŸ yerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen olayda 3 kiÅŸinin çocuÄŸa doÄŸru yaklaÅŸtığı görülüyor. Åžahıslardan birisi elindeki sopayla ÅŸahsa saldırıyor. Ä°ki ÅŸahıs sopa ve tekmelerle genci darp ederken, bir ÅŸahıs ise elinde pompalı tüfekle bekliyor. Genci sopa ile darp eden ÅŸahıs daha sonra diÄŸer ÅŸahıstan pompalı tüfeÄŸi alarak çocuÄŸa ateÅŸ ediyor. Åžahıslar daha sonra koÅŸarak olay yerinden uzaklaşıyor.
(Hakan Öztürk/Ä°HA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER