Dünya

5 ay komada kalan genç kadın uyandığında hayatının şokunu yaşadı!

Kanada'da yaşayan 25 yaşındaki Brie Duval, Alberta şehrinde bir dağ kasabasında geçirdiği kazadan sonra kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı. Doktorların bile "yüzde 90" yaşamaz dediği Alberta, 5 ay sonra komadan uyandı. İlk olarak 4 yıllık sevgilisine ulaşmaya çalışan Alberta, sevgilisinin yeni ilişkiye başladığı diğer kadından aldığı mesajla öğrenip yıkıldı.

5 ay komada kalan genç kadın uyandığında hayatının şokunu yaşadı!
08-06-2022 19:12

25 yaşındaki Brie Duval, Kanada'da restoran ÅŸefi olarak çalıştığı sırada 2020 yılının AÄŸustos ayında Alberta kentinde bir daÄŸ kasabasında geçirdiÄŸi kaza sonucu yoÄŸun bakıma kaldırıldı.

5 AY YOÄžUN BAKIMDA KALDI

Çatı katındaki bir barda düÅŸen Duval, kafasını çarptıktan sonra apar topar hastaneye kaldırılırken, hafızasını kaybetti, 5 ay komada kaldı. YaÅŸadığı talihsiz kazanın ardından hava ambulansı ile apar topar hastaneye kaldırılan Duval'ın birkaç kemiÄŸinin kırıldığı, omurgasında zedelenme bulunduÄŸu, beyin kanaması geçirdiÄŸi ve kaburgalarında kırıklar olduÄŸu saptandı. Korkunç yaralar alan kadın, yaÅŸam destek ünitesine baÄŸlı olarak tam 5 ay geçirdi.

DOKTORLAR, "YÜZDE 90 YAÅžAMAZ" DEDÄ°

Bu süreçte hafızasını kaybetti. Doktorlar genç kadının hayatta kalma ÅŸansının yüzde 10'u geçmediÄŸini açıkladı. YoÄŸun bakıma alınan kadın, uzun süre komada kaldı. Ancak uyandığında hayatında çok ÅŸey deÄŸiÅŸmiÅŸti…

4 YILLIK ERKEK ARKADAÅžI KENDÄ°SÄ°NÄ° TERK ETTÄ°

Åžu an da gayet saÄŸlıklı olan Duval'in hafızası uyandıktan bir süre sonra geri gelmedi. Ancak hafızasının tedavi sırasında geri gelmesiyle dört yıllık erkek arkadaşının kendisini terk ettiÄŸini anladı. Sevgilisine ulaÅŸmak istedi, ancak gerçeÄŸi o zaman öÄŸrendi. Ä°smi açıklanmayan adam, Duval komadayken onu terk etmiÅŸ ve baÅŸka bir kadınla kaçmıştı. Bu süreçte ne Duval'i arayıp durumunu merak etti, ne de öÄŸrenmek için bir harekette bulundu.

"BÄ°ZE ULAÅžMAYA ÇALIÅžMA"

Duval, kazadan beÅŸ ay sonra dört yıldır birlikte olduÄŸu sevgilisini aramaya çalıştı. Ancak sevgilisine ulaÅŸamadı ve telefonuna gelen 'O artık benimle birlikte, yaÅŸadığınız evden taşındı bizimle iletiÅŸime geçmeye çalışma' mesajıyla hayatının ÅŸokunu yaÅŸadı. 4 yıldır birlikte olduÄŸu erkek arkadaşının onu her yerden engellediÄŸini öÄŸrendi.

4 sene boyunca birlikte olduÄŸu sevgilisinin o komadayken baÅŸka bir kadınla kaçtığı ve ikilinin birlikte yaÅŸamaya baÅŸladığı ortaya çıktı. Duval, yaÅŸadıklarının ardından ilk kez Ä°ngiliz basınına konuÅŸtu. Ä°ngiliz Daily Mail gazetesine açıklama yapan genç kadın, yaÅŸadıklarından dolayı çok büyük bir 'travma' yaÅŸadığını vurgularken, ruh eÅŸi olduÄŸunu sandığı kiÅŸinin en kötü zamanında yanında olmamasından dolayı yaÅŸadığı rahatsızlığı dile getirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER