AsayiÅŸ

6 kişinin öldüğü feci kazada yaralı sayısı 20’ye yükseldi

Manisa’nın Salihli ilçesinde otobüs ve panelvan minibüsün kafa kafaya çarpışmasıyla meydana gelen kazada hayatını kaybeden 6 kişiden 4’ünün kimlikleri tespit edilirken, Manisa Valiliği kazada yaralı sayısının ilk belirlemelere göre 20 olduğunu açıkladı.

6 kişinin öldüğü feci kazada yaralı sayısı 20’ye yükseldi
11-07-2019 00:10

Manisa’nın Salihli ilçesi Adala Mahallesi’nde, Köprübaşı istikametinden Salihli istikametine gitmekte olan 45 LE 989 plakalı minibüs ile Salihli’den Köprübaşı istikametine doÄŸru gitmekte olan 40 AAF 250 plakalı yolcu otobüsü kafa kafaya çarpıştı. Panelvan minibüsün arkasından gelen 48 ABL 718 plakalı otomobil de yoldan çıkarak ÅŸarampole düÅŸtü. Panelvan minibüs içinde bulunan ve Gökçeköy Mahallesi’nde bir çiftlikte çalışan 6 kiÅŸi hayatını kaybetti. Kazada otobüste bulunan 20 kiÅŸi ise yaralandı. Kazaya karışan otomobilde ise yaralanan veya ölen olmadı. Kazada ölen 6 kiÅŸiden 4’ün isimlerinin panelvan sürücüsü Mehmet Yanar, Çınar Baysak, Ahmet Yuva ve Erol Kılıç olarak açıklandı. DiÄŸer iki kiÅŸinin kimliklerine ise ulaşılmaya çalışılıyor. Kazanın hemen ardından bir vatandaÅŸ tarafından cep telefonuyla çekilen kayıt ise kazanın dehÅŸetini gözler önüne serdi.

VALÄ°LÄ°K YARALI SAYISINI 20 OLARAK AÇIKLADI
Öte yandan Manisa ValiliÄŸi kazayla ilgili bir yazılı açıklama yaparak yaralı sayısının ilk belirlemelere göre 20 olarak tespit edildiÄŸini bildirdi. Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada ÅŸu bilgilere yer verildi: “10 Temmuz 2019 günü Salihli istikametinden Köprübaşı istikametine giden bir otobüs ile Köprübaşı istikametinden Salihli istikametine giden panelvanın çarpışması sonucu kaza meydana gelmiÅŸtir. Panelvanla otobüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, panelvanda bulunan 6 kiÅŸi hayatını kaybetmiÅŸtir. Otobüste bulunan ÅŸu ana kadar tespit edilen 20 kiÅŸi de yaralanmış ve çevredeki hastanelere sevk edilmiÅŸtir. Yaralıların bir kısmı ayakta tedavi edilmiÅŸ olup, diÄŸerlerinin tedavisi ise devam etmektedir. Yaralılar içerisinde hayati tehlikesi bulunan vatandaşımız bulunmamaktadır. Ayrıca kamyonetin arkasından gelen bir otomobil de kazaya karışmış ancak otomobilde ölü yada yaralı bulunmamaktadır. Kaza sonucu vefat eden vatandaÅŸlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil ÅŸifalar dileriz.”
(Behzat Akcan /Ä°HA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER