Gündem

Ablasını bıçaklayan adama adliye önünde saldırdı

Eskişehir’de, eski sevgilisi 36 yaşındaki Tuğba K.’yı sokakta bıçakla yaraladıktan sonra kendini bileklerinden, boynundan ve göğsünden bıçaklayan 33 yaşındaki Fatih S., tedavisin tamamlanmasının ardından adliye sevk edildi.

Ablasını bıçaklayan adama adliye önünde saldırdı
21-06-2016 12:59

Adliye önünde TuÄŸba K.’nın babası ile televizyon dizi film oyuncusu olduÄŸu belirtilen Åžeyma K., ÅŸüpheliye saldırdı. Polisler baba-kızı güçlükle uzaklaÅŸtırdı.

ViÅŸnelik Mahallesi Park Sokak’ta geçen Cuma günü meydana gelen olayda, bir fabrikada seramik mühendisi olarak çalışan Fatih S., bir süre iliÅŸki yaÅŸadıktan sonra kendisini terk eden aynı iÅŸyerinde desinatör olarak çalışan TuÄŸba K.’yı bıçakla çeÅŸitli yerlerinden yaralayıp kaçtı. Bir çocuk annesi TuÄŸba K., ambulansla EskiÅŸehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılırken Fatih S. de olay yerinin birkaç sokak ilerisine park ettiÄŸi otomobilin içerisinde kendini bıçakla bileklerinden, boynundan ve göÄŸsünden yaralayarak intihara kalkıştı. Polisler tarafından araç içerisinde bulunan Fatih S. ambulansla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

TuÄŸba K.’nın halen hastanede tedavisi devam ederken, Fatih S. ise bu sabah taburcu oldu. Emniyet MüdürlüÄŸü’ne götürülen Fatih S. yapılan sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.

Adliye önünde TuÄŸba K.’nın babası, ÅŸüpheli Fatih S.’ya saldırdı. Polisler babayı uzaklaÅŸtırırken, bu kez TuÄŸba K.’nın televizyon dizilerinde oyunculuk yaptığı belirtilen kız kardeÅŸi Åžeyma K. ÅŸüpheliye saldırdı. Åžeyma K.’yı da araya giren polisler ÅŸüphelinin yanından uzaklaÅŸtırdı. Åžüpheli Fatih S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak EskiÅŸehir H Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER