Gündem

Adana'da gece saatlerinde çatışma! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde gece saatlerinde çıkan çatışmada 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Adana'da gece saatlerinde çatışma! Çok sayıda ölü ve yaralı var
25-07-2022 12:04

Adana merkez YüreÄŸir ilçesi Çamlıbel Mahallesi'nde gece saatlerinde otomobillerle bir sokaÄŸa gelen iki grup kavga etmeye baÅŸladı. Kavganın büyümesi üzerine taraflar birbirlerine tabancalarla ateÅŸ açtı.

Çatışmanın yaÅŸandığı sokak savaÅŸ alanına dönerken olayda, Sergen Çelik, Ramazan DemirtaÅŸ, Ümit Ekmekçi, Serhat Saygılı, Muhammet Savan yaralandı. Yaralılardan DemirtaÅŸ, Savan, Ekmekçi ve Saygılı arkadaÅŸları tarafından hastaneye götürüldü.

2 KİŞİ KURTARILAMADI

Ä°hbar üzerine olay yerine sevk edilen saÄŸlık ekibi silahla vurulmuÅŸ ve yanında tabanca bulunan Sergen Çelik'in öldüÄŸünü belirledi. Hastanede tedaviye alınan yaralılardan DemirtaÅŸ da doktorların müdahalesine raÄŸmen kurtarılamadı. DiÄŸer 3 yaralının tedavisinin ise sürdüÄŸü bildirildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekibi, Sergen Çelik'in yanında ve yakınında tabanca ile sokakta dolu ÅŸarjör ele geçirirken silahlardan ateÅŸlenen 28 boÅŸ kovan buldu. Delil toplama çalışmasının ardından olay yerindeki ve hastanedeki cenazeler otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Polisin inceleme yaptığı sırada olay yerine gelen Çelik'in yakınları sinir krizleri geçirdi.

Olaya karıştığı öne sürülen çok sayıda kiÅŸiyi gözaltına alan polis, soruÅŸturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER