AsayiÅŸ

Afrin gazisi yeniden silah arkadaşlarının yanına uğurlandı

Suriye’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı sırasında yaralanan Bitlis’in Tatvan 10. Komando Tugayı emrinde görevli Konyalı Uzman Çavuş Osman Fidan, tedavisinin ardından yeniden silah arkadaşlarının yanına uğurlandı.

Afrin gazisi yeniden silah arkadaşlarının yanına uğurlandı
01-03-2018 13:18

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye’nin Afrin bölgesinde terör unsurlarına karşı baÅŸlatılan Zeytin Dalı Harekatı’nda yaralanan ve tedavisi için bir süredir Tatvan’da bulunan Uzman ÇavuÅŸ Osman Fidan için uÄŸurlama programı düzenlendi. Tatvan Tugay Komutanlığında düzenlenen uÄŸurlamada duygusal anlar yaÅŸandı. UÄŸurlama programına ellerindeki Türk bayraklarıyla katılan Hizan ve Tatvanlı öÄŸrenciler ise Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerlere yazdıkları mektupları, Afrin’e uÄŸurlanan Kahraman Gazi Uzman ÇavuÅŸ Osman Fidan’a teslim ettiler.

UÄŸurlama programına katılan annesi, babası ve eÅŸi baÅŸta olmak üzere Kaymakam Özkan, Tugay Komutanı Atay ve diÄŸer katılımcılarla tek tek vedalaÅŸan Uzman ÇavuÅŸ Osman Fidan, Afrin’deki birliÄŸine katılmak üzere dua ve selamlarla ilçeden uÄŸurlandı.

UÄŸurlamaya Ä°lçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, 10. Komando Tugay Komutanı TuÄŸgeneral Tamer Atay, Uzman ÇavuÅŸ Osman Fidan’ın Konya’dan gelen ailesi, Hizan ve Tatvan’dan gelen öÄŸrenciler ile askerler katıldı

(Hakan Okay/Ä°HA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER