Gündem

Akçakoca sahili olta balıkçılarının gözde mekanı haline geldi

Düzce’nin Akçakoca ilçesi sahili, İstanbul, Ankara, Sakarya ve Zonguldak’tan gelen olta balıkçılarının uğrak yeri haline geldi.

Akçakoca sahili olta balıkçılarının gözde mekanı haline geldi
03-11-2019 18:35

Olta balıkçılığı hobisi olanlar, Karadeniz’in sahil kesimlerinden Akçakoca’ya yoÄŸun ilgi gösteriyor. Özellikle hafta sonları keyifli vakit geçirmek isteyen amatör balıkçılar, Ä°stanbul, Ankara, Sakarya ve Zonguldak illerinden Akçakoca’ya balık tutmaya geliyor. Amatör balıkçılar, Akçakoca’nın doÄŸal güzellikleri ve balık avlanma alanlarının bolluÄŸu nedeniyle kendileri için vazgeçilmez olduÄŸunu ifade ettiler. Farklı illerden Akçakoca’ya gelen ziyaretçilerin bazıları balık avlayıp zaman geçirirken, bazı ziyaretçiler de manzaraya karşı fotoÄŸraf çektirerek hatıralarına ekliyor. Ziyaretçi sayısının her geçen gün artması ise sahil esnafını memnun ediyor.
Karasu’dan olta avcılığı için Akçakoca’ya gelen Gökhan Çiftçi, "Hafta sonları oltamla balık avlamak için Akçakoca’ya geliyorum, daha sonra tekrar Karasu’ya dönüyorum. Yakın mesafe ve olta ile balık avlama imkanları geniÅŸ olan bu ilçeyi tercih ediyorum” dedi.
(Veysi Hançer Ünnü/Ä°HA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER