Gündem

Alacak-verecek meselesi kanlı bitti! 2 kişi hayatını kaybetti

Sakarya’nın Hendek ilçesinde alacak-verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada ağır yaralanan 2 kişi hastanede hayatını kaybetti. Hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri hastanenin giriş ve çıkışlarında ise araçları tek tek kontrol ederek bölgede kuş uçurtmadı.

Alacak-verecek meselesi kanlı bitti! 2 kişi hayatını kaybetti
08-12-2020 20:13

Olay, Hendek ilçesi BaÅŸpınar Mahallesi BaÄŸdat Caddesi üzerinde bulunan bir iÅŸ yerinde meydana geldi. Ä°ddiaya göre, iÅŸ yeri sahipleri ile karşı grup arasında alacak-verecek meselesi yüzünden tartışma yaÅŸandı. Kısa sürede büyüyen ve kavgaya dönüÅŸen tartışmada silahlar karşılıklı ateÅŸlendi. Olayda iÅŸ yeri sahibi Enes Güney ile iÅŸ yerine gelen Fatih Sunman, M.Y. ve E.K. çeÅŸitli yerlerinden yaralandılar. Konunun haber verilmesi üzerine olay yerine saÄŸlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen saÄŸlık ekipleri ağır yaralı Fatih Sunman ve Enes Güney'i Sakarya EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesine sevk etti. Hastaneye durumu ağır ÅŸekilde getirilen Fatih Sunman ve Enes Güney yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay ile ilgili soruÅŸturma baÅŸlatan polis ekipleri ağır yaralıların getirildiÄŸi hastanede geniÅŸ güvenlik önlemleri aldı. Adeta hastane bölgesinde kuÅŸ uçurtmayan ekipler hastanenin giriÅŸ ve çıkışlarında araçları tek tek kontrol etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER