Gündem

Alacak-verecek sebebiyle tartıştığı yeğenini kurşun yağmuruna tuttu

Ankara’da bir kişi, alacak-verecek meselesi nedeniyle tartıştığı ileri sürülen yeğenine kurşun yağdırdı. Yaralanan gencin kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Alacak-verecek sebebiyle tartıştığı yeğenini kurşun yağmuruna tuttu
10-08-2022 19:10

Olay, Keçiören ilçesi Yükseltepe Mahallesi’nde meydana geldi. Ä°ddialara göre, Serdar Ä°. alacak verecek meselesi yüzünden yeÄŸeni Ali Osman Ä°. ile tartışmaya baÅŸladı. Kısa sürede alevlenen tartışmanın kavgaya dönüÅŸmesi ile Serdar Ä°., yanındaki tabancayla yeÄŸenine ateÅŸ etmeye baÅŸladı. Saldırıdan kaçarak kurtulmaya çalışan Ali Osman Ä°. yaralanarak yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve saÄŸlık ekibi sevk edildi. Bacağından yaralanan Ali Osman Ä°.’nin yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye götürüldüÄŸü ve hayati tehlikesinin olmadığı öÄŸrenildi. Amca Serdar Ä°.’nin ise mahalleli tarafından yakalanarak polis ekiplerine teslim edildiÄŸi ve gözaltına alındığı belirtildi. Olayla ilgili soruÅŸturma baÅŸlatılırken, yaralanan yeÄŸenin amcasından kaçtığı anlar ise bir marketin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

“5-6 el silah sesi duyduk”

Olaya tanık olan Ahmet Sekmen, defalarca silah sesi duyduÄŸunu belirterek, “Åžurada bir kovalamaca olduÄŸunu gördüm. 5-6 el sıkıldı silah. Daha sonra vatandaÅŸ kendisini aÄŸaçların arasına attı. Öbürünü de yakaladık biz, teskin etmeye çalıştık. En son yaralı çocuk ÅŸurada yıkıldı. Ambulans geldi götürdü sonra. Sadece birinde silah vardı. Ä°lk ateÅŸ ettiklerinde çocuklar ÅŸakalaşıyor sandım. Bağırma olunca koÅŸtum peÅŸlerine. AteÅŸ eden bizim arkadaşımızdı, yakaladık. Yaralanan hastaneye kaldırıldı. Bacağından vurulmuÅŸ. Bunlar amca, yeÄŸen diye biliyorum. Ama konu nedir tam olarak bilmiyorum. Sonra polisler geldi arama yaptılar ve birkaç mermi çekirdeÄŸi buldular. Bayağı bir insan toplandı” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER