Bursaspor

Ali Ay "Altına imzamı atarım"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Bankalar Birliği (TBB) kulüplerin mali yapılarının güçlendirilmesi ve daha sağlıklı bilançoya sahip olmaları için yapılan anlaşma hakkında Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay açıklamalarda bulundu.

Ali Ay
28-12-2018 13:42

Timsah Arena'da basın mensupları ile toplantı yapan Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay "Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın ile bir görüşme gerçekleştirdi. Hüseyin Aydın da bizi Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü'nde toplantıya çağırdı. Tüm kulüp başkanları orada bulunduk. Gayet güzel ve yararlı bir toplantı oldu. Kulüplerin bu mali tablo ile devam edemeyeceklerin farkında olduklarını belirttiler.

Türkiye Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği ve Bankalar Birliği bir çalışma yaptı. Daha henüz bitmiş bir şey yok. Ben bu işin hesabını, kitabını yapıyorum. Kulüplerin banka borçlarının 11 yıla yayılması konusunda bir çalışma var. Bana göre önemli olan burada ödenecek faizler. Bu faiz yükünün ardından nasıl kalkabileceğiz. Eğer ki biz buna güvenerek hareket edersek bu işin üsttesinden gelemeyiz. Devlet kesinlikle yaptırım yapacak. Puan silme, transfer yasağı gelecek. Yöneticilere maddi anlamda yapılmış harcamalardan sorumlu olacak. Ben bunların hepsinin altına imzamı atarım dedim." dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER