Magazin

Alişan "Yılbaşı kutlayan Müslüman olamaz" iddiası üzerine...

Alişan, "Yılbaşı kutlayan Müslüman olamaz" dediği iddialarına ateş püskürdü. Ünlü şarkıcı, kendisine ait olmadığını söylediği sözü paylaşan sosyal medya hesabı ve sorumlularına hesap soracağını söyledi.

AliÅŸan
02-01-2020 13:33

Ünlü ÅŸarkıcı AliÅŸan, "Bunlar Müslüman deÄŸil. Kafir zındık, hayasız. Mekke'nin fethi kutlu olsun" dediÄŸini iddia eden hesaba ateÅŸ püskürdü. AliÅŸan, " Bunun hesabını ve bana edilen küfür ve hakaretlerin hesabını sizden sormazsam adam deÄŸilim" dedi.

OÄžLUNUN Ä°LK DOÄžDUÄžU ANI PAYLAÅžTI

Yılbaşını hayranlarıyla karşılayan ünlü isimler sosyal medya paylaşımlarıyla da bir yıl boyunca en mutlu oldukları anlarını yeni takipçilerinin beÄŸenisine sundu. GeçtiÄŸimiz yıl ilk kez baba olmanın mutluluÄŸunu yaÅŸayan ünlü ÅŸarkıcı AliÅŸan, oÄŸlu Burak'ı kucağına aldığı anın fotoÄŸrafını paylaÅŸarak, "Benim için 2019'un özeti bu fotoÄŸraflar. Hiç bitmesini istemediÄŸim bir yıldı. Ä°nÅŸallah 2020 hepimiz için çok daha mutlu,çok daha saÄŸlıklı,çok daha güzel bir yıl olur. Mutlu yıllar" notunu düÅŸtü.

"BUNLAR MÜSLÜMAN DEĞİL"

Ancak ünlü ÅŸarkıcının Twitter hesabı üzerinden paylaÅŸtığı iddia edilenbir söz üzerine tadı kaçtı. Bir magazin sayfası AliÅŸan'ı yılbaşı kutlayan Müslümanlar için "Bunlar Müslüman deÄŸil. Kafir zındık, hayasız. Mekke'nin fethi kutlu olsun" dediÄŸini iddia eden paylaşım yaptı. Bunun üzerine sosyal medyadan linç yiyen AliÅŸan, paylaşımın kendisine ait olmadığını söyleyerek söz konusu iddialara ateÅŸ püskürdü.

"HESABINI SORMAZSAM ADAM DEĞİLİM"

Ünlü ÅŸarkıcı "Kaç kiÅŸisiniz? Kime çalışıyorsunuz? Amacınız ne? bilmiyorum ama, bunun hesabını ve bana edilen küfür ve hakaretlerin hesabını sizden sormazsam adam deÄŸilim? Edilen hakaretleri, küfürleri de silebiliyor musunuz? Ben gerçek dışı deÄŸil, gerçekten mahkemeye verdim bile sizi! Hakime savcıya anlatırsınız, biz gerçek dışı ÅŸeyler yazıp insanlara hakaret ettiriyoruz sonra da eÄŸleniyoruz okuyup dersiniz!"

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER