Sağlık

Aritmi Osmangazi Hastanesi açıldı

Bursa’nın sağlık sektörünün öncü gruplarında Aritmi Sağlık Grubu bünyesinde en son yatırımı Aritmi Osmangazi Hastanesi hizmete girdi. Açılışta konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 'Yaptığı yatırımlar ile sağlık sektörünün Bursa'daki lokomotif kuruluşlarından biri olan Aritmi Sağlık Grubu'nu bu konuda ki başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum." dedi

Aritmi Osmangazi Hastanesi açıldı
13-04-2016 19:45

Müzekker SUBAŞI/BURSA.COM

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 'Yaptığı yatırımlar ile sağlık sektörünün Bursa'daki lokomotif kuruluşlarından biri olan Aritmi Sağlık Grubu'nu bu konuda ki başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum.  Bursa'da her gün daha çok gelişen bir sağlık sektörü var. Kamu sağlık özelinde önüne geçti.  Hiç imkanı olmayanlar her türlü imkanı olan vatandaş aynı sağlık hizmeletini alıyor.  Özel sektörlerin en ciddi rakibi kamu sektöründeki hastaneler oldu. Sağlık politikalarının başarılı olduğu anlamına geliyor. Önümüzdeki süreçte sağlık sektöründeki hızla gelişmesi devam edecek. Bursa'da bugün bir çok temel atma ve açılış yaptık. Uluslararası platformda da başarılı ile temsil edecek ileri teknoloji ile donatılmış bu tesisi Bursalı ların hizmetine sunan Aritmi Sağlık Grubu'nu tebrik ediyorum' diye konuştu.

Aritmi Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Nuri Daştan, “Kentimizde öncelikli olmak üzere, Güney Marmara Bölgesi’ne  hizmet veren 4 sağlık grubumuza yani ve tam donanımlı bir hastane ekleme heyacanını yaşıyoruz. Mevcut kuruluşlarımız ile yeni hizmete giren hastanemizde önceliğimiz sunduğumuz hizmetin ulusal ve uluslararası kuruluşlarca belgelenerek akredite hastane olmasıdır. Aritmi Sağlık Grubu olarak edindiğimiz tecrübeleri ve kazanımları Bursamıza sektörde modern alt yapısı ile hizmet verecek bir hastane kazandırmanın onurunu yaşamaktayız.” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER