AsayiÅŸ

Asansörde esrarengiz ceset! Ayaklarını fareler yemiş!

İzmir Konak'ta bir katlı otoparkın yaklaşık 10 yıldır kullanılmayan asansöründe kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu

Asansörde esrarengiz ceset! Ayaklarını fareler yemiş!
10-11-2015 10:36

Ä°zmir'in Konak Ä°lçesi'ndeki bir katlı otoparkın yaklaşık 10 yıldır kullanılmayan asansöründe kimliÄŸi belirsiz erkek cesedi bulundu. Asansörün bulunduÄŸu merdiven boÅŸluÄŸunda çalışma yapan boyacı tarafından bulunan ve çürüyen cesedin neredeyse iskelet haline geldiÄŸi, üzerindeki kıyafetin cebinden de Türk Lirası'ndan 6 sıfır atılmadan önceki dönemden kalan eski 100 bin TL'lik çok sayıda banknot çıktığı öÄŸrenildi. Polis ölen kiÅŸinin kimliÄŸini belirlemek için çalışma baÅŸlatırken, ceset otopsi için Ä°zmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı

Alsancak Semti 1475 Sokak'taki katlı otoparkta boya badana yapan iÅŸçi, asansörün bulunduÄŸu merdiven boÅŸluÄŸundaki iÅŸlerini tamamladıktan sonra, asansörden kötü koku geldiÄŸini fark edince polise haber verdi. Bildirilen yere gelen polis, asansörün kapısını açtığında kimliÄŸi belirsiz bir kiÅŸinin çürümüÅŸ cesediyle karşılaÅŸtı. Neredeyse iskelet haline gelen cansız bedenin bir erkeÄŸe ait olduÄŸu, kıyafetinde yapılan incelemede ise Türk Lirası'ndan 6 sıfır atılmadan önceki dönemden kalan 100 bin TL'lik çok sayıda banknot çıktığı belirtildi.

Cesedi sonradan gören Yusuf Aksoy (32), "Asansör yıllardır kullanılmıyordu, cesedi bulunan kiÅŸinin kim olduÄŸunu bilmiyorum, vücudunun bazı bölümlerinde et vardı ama çürümüÅŸtü" diye konuÅŸtu. Kötü koku nedeniyle cesedin bulunduÄŸu yere girmekte güçlük çektiÄŸini söyleyen Caner Fındıkçı (30) da "Ayakları yok gibiydi, sanırım fareler yemiÅŸ. Boyacının fark etmesi üzerine cesede ulaşıldı. Çok kötü kokuyordu" dedi.

Savcının olay yerindeki incelemenin ardından, ceset otopsi için Ä°zmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruÅŸturma baÅŸlatan polis, cesedin kime ait olduÄŸunu belirlemeye çalışıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER