Yaşam

Avrasya Üniversitesi öğrencilerinden, ‘Patili Dost Sahiplenme Hareketi’ne destek

Avrasya üniversitesi öğrencilerinden, ‘patili dost sahiplenme hareketi’ne destek verdi.

Avrasya Üniversitesi öğrencilerinden, ‘Patili Dost Sahiplenme Hareketi’ne destek
06-06-2024 13:56

Avrasya Üniversitesi öğrencileri, ‘Patili Dost Sahiplenme Hareketi’ne destek verdi.


Avrasya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Diş Protez Teknolojisi Bölümü öğrencisi Osman Candan ile İlk ve Acil Yardım Bölümü öğrencisi Aybars Arık, önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attılar. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ile görüşen öğrenciler, ‘Kimse Evsiz Kalmasın Projesi’ kapsamında kendi imkânlarıyla yaptıkları 3 adet kedi evini, Ortahisar Belediyesi’ne hibe ettiler.


Makamında kabul ettiği öğrencilere, yaptıkları anlamlı çalışma için teşekkür eden Başkan Kaya, “Avrasya Üniversitesi’nde okuyan iki değerli kardeşim, Osman ve Aybars, gönüllü çalışması dersi kapsamında Kedi Evi Yapma projesini seçmişler. Üç adet ahşap kedi evi yaptılar. Çok da güzel ve şirin Bunları belediyemize hibe etmek istediklerini ifade ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.


Sokak hayvanlarına sahip çıkılması için çağrıda bulunduklarını hatırlatan Başkan Kaya, “Biz hayvan dostuyuz, hatta o sokaktaki canlara sahip çıkmak için bir kampanya da başlatmıştık. Yakın geçmişte bir çağrı yaptık. Sütlacımız var, onu sahiplendik. Buralarda dolaşıyor, koridorlarda görmüş olabilirsiniz. Sokaktan sahiplendik onu da Trabzon’daki bütün hemşerilerimize sokak hayvanlarını sahiplenme konusunda bir çağrıda bulunduk. Sizin de bu kedi evi hibeniz, bizim için çok kıymetli, emeğinize sağlık. Tam bizim bu çağrımıza uygun bir bağış oldu? Gerçekten bir hayvansever olarak, patili dostlarımızın korunup kollanması konusundaki kampanyamıza da destek olarak bu hibenizi kabul ediyoruz ve çok teşekkür ediyoruz, emeklerinize sağlık” diye konuştu.


Başkan Kaya’ya teşekkür eden öğrenciler, çalışmalarının patili dostlar kampanyası kapsamında hizmet görecek olmasından büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER