Magazin

Azerbaycan Eurovision 2019 temsilcisi Mustafayev: ’’Bayrakları dalgalandıracagım’’

İsrail’in Tel Aviv şehrinde düzenlenecek 2019 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Azerbaycan’ı temsil edecek olan Chingiz Mustafayev, Azerbaycan ve Türk bayrağını Eurovision sahnesinde dalgalandırmak istediğini söyledi.

Azerbaycan Eurovision 2019 temsilcisi Mustafayev: ’’Bayrakları dalgalandıracagım’’
02-05-2019 12:46

Eurovision 2019 Åžarkı Yarışmasında Azerbaycan’ı temsil edecek Chingiz Mustafayev, Ä°HA’ya açıklamalarda bulundu. 3 aydır Eurovision için ciddi hazırlıklar yaptığını vurgulayan Chingiz Mustafayev, "Kareografi, vokal ve sahne tam istediÄŸim gibi oldu. Heyecanıma yenik düÅŸmezsem, kendi potansiyelimi yüzde yüz gösterebilirsem kardeÅŸlerimizin desteÄŸiyle bu yıl galip gelen ülke Azerbaycan olacak" dedi.

"TÜRK BAYRAÄžINI DALGALANDIRMAK Ä°STÄ°YORUM"
Çok güzel ve muhteÅŸem bir ÅŸov hazırladıklarını belirten Mustafayev, "Bence Eurovision ÅŸimdiye kadar böyle bir sahne ÅŸovu görmedi. Türk kardeÅŸlerimizden destek bekliyorum. Onlar dünyanın her yerindeler. Bana destek olurlarsa, galip geldiÄŸimde Türk bayrağını dalgalandırmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

"TÜRK DÜNYASINI EUROVÄ°SÄ°ON’DA BÄ°R TEK BEN TEMSÄ°L EDECEĞİM"
Azerbaycan Eurovision 2019 temsilcisi Mustafayev, "Türk dünyasını Eurovision’da bir tek ben temsil edeceÄŸim. Galip gelip hem Azerbaycan, hem Türk bayrağını sahnede dalgalandırmayı çok istiyorum. Çok heyecanlıyım, ÅŸarkının sonunda “muÄŸam” söyleyeceÄŸim. Bu Azerbaycan ve Türk müziÄŸini en azından 300 milyona duyurmak çok güzel bir his olacak" diye konuÅŸtu.
Bu yıl Azerbaycan’ı genç bir isim olan Chingiz Mustafayev temsil edecek. Adı “Truth” olan ÅŸarkı ise oldukça iddialı. Chingiz Mustafayev, Eurovision 2019 Åžarkı Yarışmasının ikinci yarı finalinde 18. sırada sahneye çıkacak.
(Ä°HA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER