Spor

Baba Hummels'den Bayern açıklaması

Alman basınında yer alan haberlere göre, ismi sürekli başka takımlarla anılan Mats Hummels, uyku problemi çekmeye başladı.

Baba Hummels'den Bayern açıklaması
23-04-2016 14:25

Borussia Dortmund'da uzun yıllardır başarılı bir performans sergileyen Alman stoper Mats Hummels, takımdan ayrılığın eşiğinde.

Arsenal, Manchester Uniterd ve Bayern Münih gibi takımlarla ismi anılan Hummels'in Sky Almanya'ya yaptığı açıklama ise şaşırttı. "Bu benim için çok zorlu bir karar" diyen Hummels, "Kafamda net bir tarih belirledim. Ama şu an için bunu kendime saklıyorum." diyerek transfer yeşil ışık yaktı.

Buna rağmen kafasının karışıklığnı belirten Alman oyuncu, "Bu durum benim yatakta yarım saat daha geç uyumama sebep oluyor. Çünkü bu olay benim için haftalardır çok önemli." diyerek transferdeki durumunun uyku düzenini etkilediğini paylaştı.

Ayrıca başarılı stoperin babası da Bild'e yaptığı açıklamada "Mats kariyeri için çok önem taşıyan bir kararın eşiğinde. Dortmund Avrupa'nın en iyi kulüplerinden birisi. Eğer Dortmund'dan ayrılacaksa en iyi 5-6 kulüpten birisine gitmeli. Ve tabii ki Bayern Münih de bu takımlardan birisi." diyerek Bayern Münih ihtimalini yok saymadı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER