Gündem

Bakan Selçuk yeni yaşına girdi! Neşet Ertaş'lı sürpriz...

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 'Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları' kapsamında videokonferans ile Sakaryalı öğretmenlerle buluştu. Bakan Selçuk'un doğum gününü kutlayan öğretmenler, Neşet Ertaş'ın 'Neredesin Sen' türküsünü söyledi.

Bakan Selçuk yeni yaşına girdi! Neşet Ertaş'lı sürpriz...
01-05-2020 21:47

Milli EÄŸitim Bakanı Selçuk, koronavirüs salgını nedeniyle internet ortamına taşınan 'Ziya ÖÄŸretmen ile EÄŸitim BuluÅŸmaları' programı kapsamında Sakarya'da görev yapan meslektaÅŸlarıyla buluÅŸtu. Videokonferans ile gerçekleÅŸtirilen buluÅŸmada, uzaktan eÄŸitim sürecine iliÅŸkin veriler paylaÅŸan Bakan Selçuk, Sakarya'daki çalışmalar hakkında bilgi aldı. ÖÄŸretmenliÄŸin fedakarlık mesleÄŸi olduÄŸunu belirten Selçuk, meslektaÅŸlarına sürekli kendilerini geliÅŸtirmeleri ve yeni ÅŸeyler öÄŸrenerek eÄŸitim sürecine yansıtmaları tavsiyesinde bulundu.

ÖÄžRETMENLERDEN NEÅžET ERTAÅž TÜRKÜSÜ

Bakan Selçuk, burada yaptığı konuÅŸmasının ardından sözü öÄŸretmenlere bıraktı. Farklı branÅŸlardan onlarca öÄŸretmen kendi alanları ile ilgili bilgiler aktarırken, öÄŸrenciler ve velilerin uzaktan eÄŸitime iliÅŸkin mesajlarını da iletti. Toplantının sonunda Sakaryalı öÄŸretmenler, Bakan Selçuk'a doÄŸum günü sürprizi yaptı. 'Türküleri çok sevdiÄŸinizi biliyoruz' diyen öÄŸretmenler, 1 Mayıs doÄŸumlu olan Selçuk'a NeÅŸet ErtaÅŸ'tan türkü hediye etti. ÖÄŸretmenler, baÄŸlama eÅŸliÄŸinde 'Neredesin Sen' türküsünü seslendirirken, meslektaÅŸlarının sürprizine teÅŸekkür eden Bakan Selçuk da türküye eÅŸlik etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER