AsayiÅŸ

Balkondan düşen çocuğu vatandaşlar havada yakaladı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde iki katlı evin balkonundan düşen küçük çocuğun vatandaşlarca havada yakalanması anbean kameralara yansıdı.

Balkondan düşen çocuğu vatandaşlar havada yakaladı
12-04-2019 01:20

Olay, Åžanlıurfa'nın ViranÅŸehir ilçesine baÄŸlı Gölbaşı Mahallesi'nde yaÅŸandı. Ä°ddiaya göre yabancı uyruklu anne ve baba kapıyı kilitleyip küçük çocuÄŸunu evde yalnız bırakıp dışarı çıktı. Evin içinde sıkılan küçük çocuk, balkona çıkıp dışarıyı seyretti. Bir süre sonra demir korkuluklara çıkan küçük çocuk, balkonun dışından kendini aÅŸağı sarkıttı. VatandaÅŸlar ikinci kattaki evin balkonundan kendini aÅŸağıya sarkıtan çocuÄŸu görünce onu havada yakalamak için adeta seferber oldu. Bazı vatandaÅŸlar aÅŸağıda kollarını açıp beklerken bir kaç kiÅŸi ise merdivenden çıkıp eve gitmeye çalıştı. Kapının kilitli olduÄŸunu gören vatandaÅŸlar, alt kattaki eve girmeye çalıştı. O evde de kimsenin olmaması üzerine herkes küçük çocuÄŸu yere düÅŸmeden havada yakalamak için kollarını açıp beklemeye baÅŸladı.

Vatandaşlar havada yakaladı
Daha fazla tutunamayan çocuk kendini boÅŸluÄŸa bıraktı. Alt kattaki evin balkon demirlerine çarpan çocuk, yere düÅŸmeden aÅŸağıdaki vatandaÅŸlarca havada yakalandı. O anlar ise bir vatandaÅŸ tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Hayati tehlikesi bulunmuyor
Hastaneye götürülen çocuÄŸun alt kattaki evin balkon demirine çarptığı için kaşında açılma olduÄŸu ve hayatı tehlikesinin bulunmadığı öÄŸrenildi.
Olayla ilgili soruÅŸturma devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER