Bursa

Başkan Aktaş, Pınarbaşı Şehitliği'ni ziyaret etti

Osman SAK/BURSA, (DHA)-BURSA Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Pınarbaşı Şehitliği’nde şehit aileleriyle bir araya gelip, şehitler için dua etti. Kurban Bayramı arifesinde esnaf ve vatandaşlarla bayramlaşan Bursa Büyükşe

Başkan Aktaş, Pınarbaşı Şehitliği'ni ziyaret etti
27-06-2023 16:36

Osman SAK/BURSA, (DHA)-BURSA Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Pınarbaşı Şehitliği’nde şehit aileleriyle bir araya gelip, şehitler için dua etti.
Kurban Bayramı arifesinde esnaf ve vatandaşlarla bayramlaşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ziyaret ettiği şehitliklerde, şehit ailelerinin acılarına da ortak oldu. Arife gününün sabahına Pınarbaşı Şehitliği’nde başlayan Başkan Aktaş, şehit aileleriyle bir araya gelip, bayramlarını  tebrik etti. Şehitler için dua eden Başkan Aktaş, Büyükşehir Belediyesi olarak tüm şehitliklerin bakım ve onarımlarını yaptıklarını söyledi. Şehit ailelerine kabirlere dikmeleri için saksıda çiçekler dağıtan Başkan Aktaş, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Başkan Aktaş, “Bu vatan uğrunda şehadete yürüyen tüm büyüklerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Gazilerimize sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler temenni ediyorum. Bu vesileyle de şehit ailelerimizin yalnız olmadığını, her daim yüreklerimizde olduğunu, her daim onlarla beraber olduğumuzu bilmelerini istiyorum” dedi.
EKİPLER SAHADA
Başkan Aktaş, Merinos Park’ta çevre düzenleme çalışmaları yapan Parklar ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ile Tarım Peyzaj A.Ş personelini de görevleri başında ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Vatandaşların huzurlu ve sorunsuz bir bayram geçirmesi için, belediye ekiplerinin bayram süresince sahada olacağını kaydeden Aktaş, “Tatil olmasına rağmen Bursa'yı güzelleştirmek için emeğini, gayretini, alın terini ortaya koyan kardeşlerimiz var. Park bahçeler işçilerimiz var, Tarım A.Ş. işçilerimiz var. İnşallah Bursa'mız bu yaz yapacağımız çalışmalarla daha da yeşile bürünecek, daha da güzelleşecek. Ben bu vesileyle tüm ekip arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum” diye konuştu. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER