Bursa

Başkan Aktaş taksicilere ulaşım projelerini anlattı

Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri tek tek hayata geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bir taraftan da sokağın nabzını tutmaya devam ediyor.

Başkan Aktaş taksicilere ulaşım projelerini anlattı
07-11-2018 14:20

Fırsat buldukça her ortamda vatandaÅŸlarla ve esnafla bir araya gelen BaÅŸkan AktaÅŸ, akÅŸam saatlerinde Zübeyde Hanım DoÄŸumevi Taksi Durağını ziyaret etti. Åžehri sokak sokak gezerek bütün sıkıntılara vakıf olan taksicilerin görüÅŸlerini dinleyen BaÅŸkan AktaÅŸ, ulaşım ve trafik meselesinin çözümüne katkı veren baÅŸta taksiciler olmak üzere herkese teÅŸekkür etti. BaÅŸkan AktaÅŸ, yanında getirdiÄŸi harita üzerinde devam eden ve yapılması planlanan projeleri taksicilerle paylaÅŸtı. Acemler'de inÅŸaatı devam eden viyadüÄŸün bir kolla 11 Eylül Bulvarı, yine 1 kolla Mudanya yolu ve 1 kolla da Ä°zmir yoluna baÄŸlanacağını kaydeden BaÅŸkan AktaÅŸ, “Tüm enerjimizi neredeyse ulaşıma harcıyoruz. Önümüzdeki yıl katlı yollar geliyor. KamulaÅŸtırmalar çok pahalı çünkü deÄŸer yüksek. Mesela Yakın DoÄŸu Çevre Yolu’nda var, Acemler’de düÅŸünülüyor. TrafiÄŸi rahatlatmak için buna mecburuz” dedi.
Fikirleriniz bizim için önemli
Yaptığı iÅŸ ne olursa olsun her vatandaşın ÅŸehre dair fikir ve kanaatlerine büyük önem verdiklerini dile getiren BaÅŸkan AktaÅŸ, “Trafik ve ulaşım Bursa’nın öncelikli konusuydu. Bu konuda katkı veren herkese ve özellikle taksici esnafımıza teÅŸekkür ediyorum. Onlar ÅŸehrin taşınmasını saÄŸlıyorlar. Ä°nsanları iÅŸine, evine, eÅŸine ulaÅŸtırıyorlar. Bursa için her kesimden vatandaşın fikri bizim için önemli. Ortak akla önem veriyoruz. Nihayetinde ÅŸehri hep beraber yönetiyoruz. Ä°lk günden bu yana ÅŸehir adına proje üretiyoruz. Bursa’yı trafik ve ulaşımı baÅŸta olmak üzere birçok konuda rahatlatmaya çalışırken, bunun beraberinde esnafımızla, sanayicimizle bir araya gelip onlarla dertleÅŸmeye, hemhal olmaya çalışıyoruz. Bu akÅŸam da bizi duraklarında ağırlayan taksici esnafımıza teÅŸekkür ediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER