Ekonomi

Başkan Bozbey: "BUTTİM Bursa’nın küresel imajına katkı sağlıyor"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "BUTTİM, sadece yerel ticaretin değil, uluslararası ticaretin de kalbinin attığı bir merkezdir" dedi.

Başkan Bozbey: "BUTTİM Bursa’nın küresel imajına katkı sağlıyor"
25-10-2024 13:25
25-10-2024 15:04

Bursa Uluslararası Tekstil Ticaret Merkezi (BUTTİM) Başkanı Sadık Şengül, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Toprak ve Mehmet Emin Tamam ile Denetleme Kurulu Üyeleri Gülten Demir, Necmi Kasaboğlu ve Oktay Arslan, BUTTİM’de Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ağırladı. BUTTİM’in faaliyetleri, projeleri ve talepleri üzerine önemli mesajların verildiği ziyarette, kentin ekonomik büyümesine sağladığı katkılara da vurgu yapıldı.

Ziyarette konuşan Başkan Bozbey, “BUTTİM’de gerçekleştirilen başarılı faaliyetler, hem yerel ekonominin gelişimini desteklemekte hem de uluslararası misafirlerimiz nezdinde şehrimizin itibarını yükselterek Bursa’nın küresel imajını güçlendirmektedir.” dedi. BUTTİM’in taleplerini de dinleyen Bozbey, “Ticaretin yoğun olduğu bu merkezin ticari başarısı, Bursa’nın refah seviyesini doğrudan etkilemektedir. Ne kadar çok ticaret yaparsak, şehrimizin ekonomik refahı o kadar artacaktır. Yerel yönetim olarak, BUTTİM’in ve kent ekonomimizin daha da büyümesi ve gelişmesi için her türlü desteği sağlamaya çalışacağız. Çalışmaları ve emekleriyle Bursa’yı en iyi şekilde temsil etmeye gayret gösteren BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül ve esnafımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BUTTİM Başkanı Sadık Şengül, “Amacımız, Bursa’nın ihracat hedeflerine ulaşmasına doğrudan katkı sağlamak ve yerel üreticilerin global pazarlarda rekabet gücünü artırmaktır. BUTTİM olarak, yalnızca tekstil sektöründe değil, birçok farklı alanda faaliyet gösteren firmalarımızla, şehrimizin ülkemizdeki ve küresel ticaretteki konumunu güçlendirmek için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Taleplerimiz, sadece merkezimizin değil, doğrudan Bursa’mızın ekonomik gelişimi ve dönüşümüne katkı sağlama gayretiyle ortaya çıkmış taleplerdir. Bizleri dinleyip hızlı bir şekilde harekete geçerek desteklerini sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Yerel yönetimimizin desteği ile Bursa’yı daha ileriye taşıyacak adımlar atacağımıza inanıyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER