Bursa

BBDSO’dan nefesli çalgılarla görkemli konser

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası (BBDSO) ev sahipliğinde Türkiye’nin dört bir yanından gelen sanatçılarla düzenlenecek Nefesli Çalgılar Orkestrası Konseri, 19 Ocak Perşembe akşamı Bursalı sanatseverlerle buluşuyor.

BBDSO’dan nefesli çalgılarla görkemli konser
18-01-2017 18:18

Uludağ Premium sponsorluğunda Bursa Filarmoni Derneği’nin desteğiyle 19 Ocak Perşembe akşamı Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, müthiş bir kadroyla seyirci karşısına çıkıyor. Sezonun tek “Nefesli Çalgılar Orkestrası” konserinde BBDSO sanatçılarına Türkiye’nin dört bir yanından gelen otuz sanatçı eşlik ediyor, BBDSO çok farklı nefesli çalgılardan oluşan büyük bir kadroyla seyirci karşısına çıkıyor.

Kevser Hanım’dan Mozart’a, John Williams’dan Astor Piazzola’ya, Latin ve Caz müziğinden Osmanlı müziğine kadar bir çok eser değerli trompet virtüözlerinden Erden Bilgen’in yönetiminde sanatseverlerle buluşuyor. Bakır üflemeli ve vurmalı çalgılarla Türk ve dünya müzik tarihinde iz bırakmış eserler trombon sanatçısı Cem Güngör ve tuba sanatçısı Noriyoshi Murakami solistliğinde Bursa’da izleyicilere sunuluyor.

“Nefesli Çalgılar Orkestrası” konseri, 19 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’de, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Bursa Merinos’ta gerçekleşiyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER