AsayiÅŸ

Beratcan'ın babası: Eşimin sonuna kadar arkasındayım

Kartal'da kaybolan 10 yaşındaki Beratcan 15 gün sonra Tuzla'da öldürülmüş olarak bulundu. Beratcan'ın annesinin katil zanlısı Ersin K. ve iki erkekle daha ilişki yaşadığı iddia edildi. Beratcan'ın babası ise 'eşimin arkasındayım' dedi.

Beratcan'ın babası: Eşimin sonuna kadar arkasındayım
29-03-2016 19:18

ATV ekranlarında Müge Anlı'ya konuÅŸan Beratcan'ın babası Ergün Karakütük, eÅŸinin suçsuzluÄŸunu ortaya çıktığını ve eÅŸinin psikolojisinin düzelmesinden sonra eÅŸine ikinci bir ÅŸans vereceÄŸini söyledi. Baba Karakütük canlı yayında ÅŸunları söyledi:

"DOST HAYATI YAÅžAMIÅž FALAN DEDÄ°LER"

"Çok büyük bir acı yaşıyorum. Elim ayağım titriyor. Herkes eÅŸimi suçlamaya çalışıyor ama suçlu suçsuz kim ortaya çıktı. EÅŸim çocuÄŸunu boÄŸacak kadar cani bir insan deÄŸil. ÇocuÄŸundan bir saniye ayrı yatan birisi deÄŸildi. EÅŸimle karakolda görüÅŸtüm "Suçsuz olduÄŸu ortaya çıktı. Ben 70 milyonun önünde konuÅŸacağım" dedi. Dost hayatı yaÅŸamış falan dediler. Ben eÅŸimin sonuna kadar arkasındayım. Bu kadar da güveniyorum.

Ben zanlıyı fazla tanımıyorum. Samimiyetim yok; bir iki kere görmüÅŸlüÄŸüm var. Telefonla beni arıyordu, sürekli tehdit ediyordu. 'EÅŸiniz sizi kandırıyor' deyip akla hayale gelmeyen ÅŸeyler söylüyordu. "EÅŸiniz sizi aldatıyor. Bunu kanıtlayacağım" diyordu. Sürekli ankesörlü telefondan arıyordu. EÅŸimle konuÅŸtuÄŸumda ise yalanlıyordu 'Bizi ayrımaya çalışıyor' diyordu. EÅŸimin benden boÅŸanmak gibi bir talebi hiç olmadı.

"SONUNA KADAR EŞİMİN ARKASINDAYIM"

EvliliÄŸinize bir ÅŸans daha vermeyi düÅŸünüyorum. EÅŸim 70 milyonun önünde konuÅŸacak aklanacak her ÅŸeyi. Ben yine de eÅŸime güveniyorum, sonuna kadar eÅŸimin arkasındayım.

Halkımızdan duyarlı olmalarını istiyorum. EÅŸimin suçsuz olduÄŸu ortaya çıktı. SaÄŸduyulu olsunlar diyorum.

VATAN

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER